Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

images (1).webp
:D :D :D

Geldim kizlar islerim vardi.evin isi ,yemek bulasik ,camasir derken aksam oluyo.cocuklarla yetisemiyorum herseye

Menümüde yazayim unutmadan
Kahvaltim , 1 yumurta ve peynir le yaptigim omlet , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz , yarim dilim ekmek , bir kücük kivi
Aksam , evde kendi yaptigim tavuk dürüm , salata , iki bisküvi.petibör degil ama Miyav_su Miyav_su
Spor , 3 saat yürüdüm

Kizlar bugunku menumu yazayım

Sabah:5-6 dilim salatalik 5 zeytin 1 dilim domates 1-2 parça peynir

Aksam:1 tabak haslanmis yarma
Afi
Kizlar menumu yaziyorum...
Sabah 5 cherry dinates 1 salatalik 2 yk lor peyniri 5 zeytin ve birkac ceviz ici ile salata ve sekersiz cay tabiki
az oncede 1 kucuk avuc ceviz ici yedim midem bulandi suanda..
ayrica kocişe ekmek yaptim tam bugday unundan mayasiz ondanda 1 dilim yedim tadina bakmak maksatli ilkkez yapinca pek tatli pek dayanilmaz oldu:)))
2 lt su...
Yarin carsamba haftaortasi önemliii!!!!
Afiyet olsun tatlım cok iyi:KK19:
Ah yaşlanıyorum 1 şubat canım aslında Cem Yılmaz'ın filmde giriyormuş vizyona iftarlık gazoz cuma günü giriyormuş ptesi onada gidebilirim :KK49::KK49:
Aaa benim de kardeşimin doğum günü 1 subat:KK76:ikinize de mutlu yaşlar olsun inşallah:KK68:
Eki Görüntüle 1755544

Miyav_su Miyav_su kediler bile büsküvi yiyo niz yiyemiyoz:KK42:
Yemeyiiin tabi:KK62:
Ben bastaki sayfada da oyle gormustum onceden de alininablir diye olsun farketmez.
Bende o msji baz alarak aldim seni listeye ama o kural değişmiş ve birinci sayfa güncellenmediği için benimde haberim olmadi canim olsun bir buçuk haftaya listedesin:KK60:
Sabah; pastirmali yumurta biraz peynir cay
Aksam; izgara biraz mantar ayran
Birazda evde hareket yaptim bugunde bitti.
Afiyet olsun canimmm çok güzel:KK19:
Bunun yerine cikilataaaa olsaydi ya cok ozledm:KK1:
Bitter ćikolata ye tatlim 2 kare kahvene eşlik etsin:21:
Annem ben bunları yetim ya çok şekerler:KK68:evet biz yedik topaç olduk:KK70:
Evett yemiyelim ki artik hayallerimizdeki gibi incecik olalim:KK68:
Youtubede videolar var. Walk at home yazarsan çıkar. adım atıyor gibi yerinde sayıyorsun. yana adım . Dizi yukarı cekme seklinde alternatifler eklenebilir.
Tabiki bu akşamki planım benim yine suya düştü. Daha yeni geldim hastaneden. İşten erken çıktım. Burnum kanamaya başladı durduramadım bir türlü. Gecenlerde de 3-4 gnde bir kanıyordu yine başladı. Şu an bile ayağa kalkınca başım hafif dönüyor.
yattım keyif yapıyorum bu bahaneyle.
Ay ne nane molla bi tip oldum.
Geçmiş olsun canim neden kaniyor pekio_O ben küçükken hala çocuklariyla oynarken ben salincagi kimseye vermemek için üstüne yatinca kuzenim beni itmiş :63:ve salincaktan burnumun üstüne düştüm çatlak var burnumda özellikle yaz aylarinda bazen kanama oluyor :110: hatta bu sene çok oldu
Cips mi ayyy nasilda hasret kaldim
:KK12:duymamiş oliyim başkalarının da cani çeker konuşmayin kizlar abur cuburlardan:KK12:
ay cips demeyin bende çok özlüyorum :KK43:
:KK11:
Kızlar kaptan yasaklamıştı Abur Cabur muhabbetlerini :KK70::KK70:
Evettt ama hala devam ediliyor:KK47::KK47:
Meyve yiyin sabah cips yerine süt için adaçayı için kızlar boşverin yoğurtun içine meyve koyun yada tarçın bakın bir daha Can'ınız ister mi
Ayy ne güzel sözler bunlar:KK60:
:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1755614 hahahahahaahhahaahhahahahahahahahahajaja
Ayyy kizlarrr:KK70::KK70: çok güldüm :KK70::KK70: harika hepsi:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70:
Menümüde yazayim unutmadan
Kahvaltim , 1 yumurta ve peynir le yaptigim omlet , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz , yarim dilim ekmek , bir kücük kivi
Aksam , evde kendi yaptigim tavuk dürüm , salata , iki bisküvi.petibör degil ama Miyav_su Miyav_su
Spor , 3 saat yürüdüm
Yürüyüşün harikaaa canim o yüzden 2 tanecik bisküviyi görmüyorum:KK49:menü guzel:KK200:

Back
X