- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.981
Canım koskoca topikte ikimiz kaldık iyi mi![]()

:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koskoca topikte ikimiz kaldık iyi mi![]()
Meyve yiyin sabah cips yerine süt için adaçayı için kızlar boşverin yoğurtun içine meyve koyun yada tarçın bakın bir daha Can'ınız ister miBende bende hele baharatli acılı
Bazen bende yazmıyorum utanıyorum diyecekler bu kadının hiç mi işi yok diye marta kadar böyleyim martsan sonra rabbim izin verirse inşallah yogun gecer işimvallaaa kimsecikler yok bazen bakiyorm kimse yok cikip gidiyorm :'(
:)
Bende oyle kimse yok sonra islerimi yapiyorumBazen bende yazmıyorum utanıyorum diyecekler bu kadının hiç mi işi yok diye marta kadar böyleyim martsan sonra rabbim izin verirse inşallah yogun gecer işim
Hahahahahaha yaz icin lazimm bize buBu resmi dolabımı asayım bari![]()
Olmazsinnnnnnn sennnnİşte böyle olmak istemiyorum![]()
Iyi geceler cnm erkencisin :)İyi geceler kızlar![]()
Aynen oylee aslnda bende gunduz ev super sil ufaklik pesimde dolaniyoGeldim kizlar islerim vardi.evin isi ,yemek bulasik ,camasir derken aksam oluyo.cocuklarla yetisemiyorum herseye
AfiKizlar bugunku menumu yazayım
Sabah:5-6 dilim salatalik 5 zeytin 1 dilim domates 1-2 parça peynir
Aksam:1 tabak haslanmis yarma
Afiyet olsun tatlım cok iyiKizlar menumu yaziyorum...
Sabah 5 cherry dinates 1 salatalik 2 yk lor peyniri 5 zeytin ve birkac ceviz ici ile salata ve sekersiz cay tabiki
az oncede 1 kucuk avuc ceviz ici yedim midem bulandi suanda..
ayrica kocişe ekmek yaptim tam bugday unundan mayasiz ondanda 1 dilim yedim tadina bakmak maksatli ilkkez yapinca pek tatli pek dayanilmaz oldu:)))
2 lt su...
Yarin carsamba haftaortasi önemliii!!!!
Aaa benim de kardeşimin doğum günü 1 subatAh yaşlanıyorum 1 şubat canım aslında Cem Yılmaz'ın filmde giriyormuş vizyona iftarlık gazoz cuma günü giriyormuş ptesi onada gidebilirim![]()
Yemeyiiin tabi
Bende o msji baz alarak aldim seni listeye ama o kural değişmiş ve birinci sayfa güncellenmediği için benimde haberim olmadi canim olsun bir buçuk haftaya listedesinBen bastaki sayfada da oyle gormustum onceden de alininablir diye olsun farketmez.
Afiyet olsun canimmm çok güzelSabah; pastirmali yumurta biraz peynir cay
Aksam; izgara biraz mantar ayran
Birazda evde hareket yaptim bugunde bitti.
Bitter ćikolata ye tatlim 2 kare kahvene eşlik etsinBunun yerine cikilataaaa olsaydi ya cok ozledm![]()
Evett yemiyelim ki artik hayallerimizdeki gibi incecik olalimAnnem ben bunları yetim ya çok şekerlerevet biz yedik topaç olduk
![]()
Geçmiş olsun canim neden kaniyor pekiYoutubede videolar var. Walk at home yazarsan çıkar. adım atıyor gibi yerinde sayıyorsun. yana adım . Dizi yukarı cekme seklinde alternatifler eklenebilir.
Tabiki bu akşamki planım benim yine suya düştü. Daha yeni geldim hastaneden. İşten erken çıktım. Burnum kanamaya başladı durduramadım bir türlü. Gecenlerde de 3-4 gnde bir kanıyordu yine başladı. Şu an bile ayağa kalkınca başım hafif dönüyor.
yattım keyif yapıyorum bu bahaneyle.
Ay ne nane molla bi tip oldum.
Cips mi ayyy nasilda hasret kaldim
ay cips demeyin bende çok özlüyorum![]()
Evettt ama hala devam ediliyorKızlar kaptan yasaklamıştı Abur Cabur muhabbetlerini![]()
Ayy ne güzel sözler bunlarMeyve yiyin sabah cips yerine süt için adaçayı için kızlar boşverin yoğurtun içine meyve koyun yada tarçın bakın bir daha Can'ınız ister mi
Ayyy kizlarrrEki Görüntüle 1755614 hahahahahaahhahaahhahahahahahahahahajaja
Yürüyüşün harikaaa canim o yüzden 2 tanecik bisküviyi görmüyorumMenümüde yazayim unutmadan
Kahvaltim , 1 yumurta ve peynir le yaptigim omlet , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz , yarim dilim ekmek , bir kücük kivi
Aksam , evde kendi yaptigim tavuk dürüm , salata , iki bisküvi.petibör degil amaMiyav_su
Spor , 3 saat yürüdüm