- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.081
. Buda benim ekmegim yulafliAyy bende kiizimin kepeğindn dukan ekmek yapmayi denicem foto atarim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Buda benim ekmegim yulafliAyy bende kiizimin kepeğindn dukan ekmek yapmayi denicem foto atarim![]()
Ellerine sağlık canim çok güzel görünüyor bakalim benimki nasil olacak :))). Buda benim ekmegim yulafli
Eki Görüntüle 1756316
Of bamya favorimBende pirasa karnabahar kabak bamyaa aayyy hepsine bayılırım![]()
Hayır o yasak ben kabartma tozu-peynir-3 adet yumurta ile yaptım ekmeği isteğim daha doğrusu bisküvi yememek için canımBu ne ya herkes ekmek yapmis yiyor
Ben beyaz unlu ekmek istiyorum
Hayır o yasak ben kabarma tozu-peynir-3 adet yumurta ile yaptım ekmeği isteğim daha doğrusu bisküvi yememek için canımve artık ne yapıyorum canım bir şey mi çekti şuan zaten bisküvi çekiyor reglim başladı açıyorum Victorya secret mankenlerini onlara bakıyorum Can'ım çekiyor mu hayırrrrr
![]()
Hemen YouTube aç Victorya secret defilesini izle evde süt veya yogurt varsa tarçın dök ye Canımiyi fikir bulmussun
Benimde canim cekiyor ama dokunmuyorum ki
Bak bizimkilere cig borek yaptim ama dokunmadim bile
Onumde pedibor yediler onada karismadim eziyet gibi ya![]()
essah mı yemiyom artik
Sagol canim bu sekilde bi kac degisiklik yapiyormm :) krep yapcaksan sebzeli de yapsan guzl olurEllerine sağlık canim çok güzel görünüyor bakalim benimki nasil olacak :)))
Defile fikri guzelmisYememek gerek bende önümüzde ki hafta arkadaş toplantısı bile iptal ettim artık fit oluncaya kadar
gitmeyecem
sen fit bir vücûd mu istiyorsun yoksa ofluya puflayan şişman bir insan mı 48 beden kıyafet mi yoksa 38 beden mi bu soruları sordum kendime
Olursun tabiki yeter ki iste Can'ım belkide 55 kg olursun neden olmasın herşey senin elinde bunu unutmaDefile fikri guzelmisbende motive icin zayiflayanlara bakiyorum... Bugun mayisin son haftasina antalyaya tatil ayarladik ozamana 60 olurmuyum miyaav
![]()
Hayır Can'ım çocuğum yok dogru diyorsun bakalım artıkMiyav_su canim sende cocuk yoktu demi...canim zayifla iyice dogumdan sonra ayni kiloda olsanda ayni bedende olamiosun ben gecen sene oldugum kilodan +2 kg fazlaylen giydigim elbisemi denedim olmadi canim bel ve basen esnedigi icin zatiflasanda vucut deforme olmus çoktann
olsun bidiklara kurban olsun vucuttt
ALLAH vakitlice size ve isteyen herkese nasip etsin inşALLAH..