Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende kiizimin kepeğindn dukan ekmek yapmayi denicem foto atarim:KK53:
. Buda benim ekmegim yulafli
CYMERA_20160127_144706.webp

Bu ne ya herkes ekmek yapmis yiyor

Ben beyaz unlu ekmek istiyorum
Hayır o yasak ben kabartma tozu-peynir-3 adet yumurta ile yaptım ekmeği isteğim daha doğrusu bisküvi yememek için canım :KK11:ve artık ne yapıyorum canım bir şey mi çekti şuan zaten bisküvi çekiyor reglim başladı açıyorum Victorya secret mankenlerini onlara bakıyorum Can'ım çekiyor mu hayırrrrr:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Hayır o yasak ben kabarma tozu-peynir-3 adet yumurta ile yaptım ekmeği isteğim daha doğrusu bisküvi yememek için canım :KK11:ve artık ne yapıyorum canım bir şey mi çekti şuan zaten bisküvi çekiyor reglim başladı açıyorum Victorya secret mankenlerini onlara bakıyorum Can'ım çekiyor mu hayırrrrr:KK53::KK53:
:KK70:iyi fikir bulmussun

Benimde canim cekiyor ama dokunmuyorum ki:KK61:
Bak bizimkilere cig borek yaptim ama dokunmadim bile

Onumde pedibor yediler onada karismadim eziyet gibi ya:mad:

:KK17:essah mı yemiyom artik
:KK70::KK70:Yememek gerek bende önümüzde ki hafta arkadaş toplantısı bile iptal ettim artık fit oluncaya kadar :KK62:gitmeyecem :mad:sen fit bir vücûd mu istiyorsun yoksa ofluya puflayan şişman bir insan mı 48 beden kıyafet mi yoksa 38 beden mi bu soruları sordum kendime

Miyav_su Miyav_su canim sende cocuk yoktu demi...canim zayifla iyice dogumdan sonra ayni kiloda olsanda ayni bedende olamiosun ben gecen sene oldugum kilodan +2 kg fazlaylen giydigim elbisemi denedim olmadi canim bel ve basen esnedigi icin zatiflasanda vucut deforme olmus çoktann:KK45::KK45: olsun bidiklara kurban olsun vucuttt:anneadayı::KK46: ALLAH vakitlice size ve isteyen herkese nasip etsin inşALLAH..

:KK70::KK70:Yememek gerek bende önümüzde ki hafta arkadaş toplantısı bile iptal ettim artık fit oluncaya kadar :KK62:gitmeyecem :mad:sen fit bir vücûd mu istiyorsun yoksa ofluya puflayan şişman bir insan mı 48 beden kıyafet mi yoksa 38 beden mi bu soruları sordum kendime
Defile fikri guzelmis :D bende motive icin zayiflayanlara bakiyorum... Bugun mayisin son haftasina antalyaya tatil ayarladik ozamana 60 olurmuyum miyaav :(:KK1:

Miyav_su Miyav_su canim sende cocuk yoktu demi...canim zayifla iyice dogumdan sonra ayni kiloda olsanda ayni bedende olamiosun ben gecen sene oldugum kilodan +2 kg fazlaylen giydigim elbisemi denedim olmadi canim bel ve basen esnedigi icin zatiflasanda vucut deforme olmus çoktann:KK45::KK45: olsun bidiklara kurban olsun vucuttt:anneadayı::KK46: ALLAH vakitlice size ve isteyen herkese nasip etsin inşALLAH..
Hayır Can'ım çocuğum yok dogru diyorsun bakalım artık:KK55:

kizlar bende menumu yazayim...
Kahvalti yapamadim
ögle:karnabahar mücveri yağsiz,unsuz sabahki tarif :)
ara:2 kasik yogurt
baska birsey yemedim yemicemde..cay icmeyi dusunuorum ilerleyen saatlerde..Yarinnnn persembeee ouyyy ALLAH'ım Cuma'lar beni cok heycanlandiriyor her Cuma hedefime dahada yaklaşmak demek benim icinnnnnnnnnnnnn:KK28:

Back
X