- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.101
Ayyy agzindan bal damliyoooooOlursun tabiki yeter ki iste Can'ım belkide 55 kg olursun neden olmasın herşey senin elinde bunu unutma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy agzindan bal damliyoooooOlursun tabiki yeter ki iste Can'ım belkide 55 kg olursun neden olmasın herşey senin elinde bunu unutma![]()
Can'ım sabah az yemişsin neden öyle yaptın ki acıkmadın mıKizlar bende menumu sayayim
Sabah 6 zeytin avuc ici kadar peynir
Ogle:kiymali yumurta
Evet damlıyor degil mi benimde için bir tuhaf oldu kızlar Nasıl anlatsam size beni yanlış anlamınızdan korkuyorum hem sevindim hem üzüldüm teyze oldu şimdi de hala oluyorum rabbim izin verirse ama daha anne olamadım bir tuhaf oldum 16 geliyormuşAyyy agzindan bal damliyooooo![]()
Can'ım gece açıkmakizlar bende menumu yazayim...
Kahvalti yapamadim
ögle:karnabahar mücveri yağsiz,unsuz sabahki tarif :)
ara:2 kasik yogurt
baska birsey yemedim yemicemde..cay icmeyi dusunuorum ilerleyen saatlerde..Yarinnnn persembeee ouyyy ALLAH'ım Cuma'lar beni cok heycanlandiriyor her Cuma hedefime dahada yaklaşmak demek benim icinnnnnnnnnnnnn![]()
Yok kız niye kızayim herzamanki kadar yedim ama oglen biraz fazla yedim sanirimCan'ım sabah az yemişsin neden öyle yaptın ki acıkmadın mıbenim sözlerime kızdın mı
![]()
Geçmiştir merak etme ve kendini strese sokma benim fazla çıkabilir çünkü reglim geldi malesefYok kız niye kızayim herzamanki kadar yedim ama oglen biraz fazla yedim sanirim
Birde kendimi bu hafta hic vermemis gibi hissediyorum acaba pazartesi gunku sislik gecmismidir
Geçen haftada vermedim sanki diyodunYok kız niye kızayim herzamanki kadar yedim ama oglen biraz fazla yedim sanirim
Birde kendimi bu hafta hic vermemis gibi hissediyorum acaba pazartesi gunku sislik gecmismidir
Immmmm canimm neden uzuluyosunnnnnnn allahh ne zaman isterse ozaman olur. Insanlar boyledirr bisey bulduklarinda birakmazlar aslaaa onu oyarlarrr surekli sen canini skma cnmmmmEvet damlıyor degil mi benimde için bir tuhaf oldu kızlar Nasıl anlatsam size beni yanlış anlamınızdan korkuyorum hem sevindim hem üzüldüm teyze oldu şimdi de hala oluyorum rabbim izin verirse ama daha anne olamadım bir tuhaf oldum 16 geliyormuşve tanıdığım insanlar yine bilindik soruları sorucaklar kızlar
![]()
Dogru diyorsun öyle diyordu degil mi birinci olmuştuGeçen haftada vermedim sanki diyodun![]()
İşte içine sıkıntı oldu şimdiden dogruyu diyorsunImmmmm canimm neden uzuluyosunnnnnnn allahh ne zaman isterse ozaman olur. Insanlar boyledirr bisey bulduklarinda birakmazlar aslaaa onu oyarlarrr surekli sen canini skma cnmmmm
Regl sen dert etme onun sislik oldugunu zaten biliyorsunGeçmiştir merak etme ve kendini strese sokma benim fazla çıkabilir çünkü reglim geldi malesef
Gecen hafta bende tartida şok yaşadım sahiden bu hafta bende porsiyonlar sanmi biraz buyukceydi ondanda var biraz tedirginligim birde ben pazartesi 84.8 ciktim onunda sislik mi yoksa kilo mu oldugunuda bilmiyorumGeçen haftada vermedim sanki diyodun![]()
Şişlik beni hiç dinlemiyorsun degil miGecen hafta bende tartida şok yaşadım sahiden bu hafta bende porsiyonlar sanmi biraz buyukceydi ondanda var biraz tedirginligim birde ben pazartesi 84.8 ciktim onunda sislik mi yoksa kilo mu oldugunuda bilmiyorum
Kiz pazartesi kac ciktigimi unuttun mu istersen hatirlatayim 84.8 belkide 9 du tam hatirlamiyorumDogru diyorsun öyle diyordu degil mi birinci olmuştu![]()
Kiz iki haftadir veriyorum ya duracak yada alacam diye odun kopuyoŞişlik beni hiç dinlemiyorsun degil mi![]()
Olmaz daha yolun başındasın keten tohumu kullanKiz iki haftadir veriyorum ya duracak yada alacam diye odun kopuyo
Afiyet olsun tatlim süperrr menüSabah; haslanmis yumurta ,fume, peynir cay
Aksam; kofte kepekli karisimli ,yogurt
Afiyet olsn bana :)
Aksamda sporr
Olursun tabii tatlim böyle dvam ett sen süper ilerliyorsunDefile fikri guzelmisbende motive icin zayiflayanlara bakiyorum... Bugun mayisin son haftasina antalyaya tatil ayarladik ozamana 60 olurmuyum miyaav
![]()
Oohh afiyet olsun çok güzel menu canimKahvaltı yok
Öğle
Haşlanmış tavuk ve ayran
Akşam
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Salata
Ayy fistigim az olmamış mikizlar bende menumu yazayim...
Kahvalti yapamadim
ögle:karnabahar mücveri yağsiz,unsuz sabahki tarif :)
ara:2 kasik yogurt
baska birsey yemedim yemicemde..cay icmeyi dusunuorum ilerleyen saatlerde..Yarinnnn persembeee ouyyy ALLAH'ım Cuma'lar beni cok heycanlandiriyor her Cuma hedefime dahada yaklaşmak demek benim icinnnnnnnnnnnnn![]()
Afiyet olsun nazenincim harikasinKizlar bende menumu sayayim
Sabah 6 zeytin avuc ici kadar peynir
Ogle:kiymali yumurta
Stres yapma canim çok da düşünme rahat bırak kendini çok güzel ilerliyorsun merak etmeKiz iki haftadir veriyorum ya duracak yada alacam diye odun kopuyo