Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltim ; 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz yarim dilim ekmek
Ara 5 yer fistigi , iki hurma
Aksam bir tabak kuru börülce yemegi , yogurt , iki kasik eriste
Spor 2 saat yürüdüm

Kahvaltıda peynirli omlet,keten tohumlu morlahanalı ve turplu salata 1 çay bardağı kuruyemiş ,15 adet zeytin ve şekersiz çay içtim ,2 litreye yakın su akşam ise zeytinyağlı Kurubamya yemeğive keten tohumlu yogurt ve gece yatarken tarçınlı şekersiz süt içerim :KK49::kk77:1 saat yürüyüş yaptım

Benim menüm de gelsiiinnn:KK55:
Sabah: kepek süt ve yumurtayla krep incecik iki tane, bi kac peynir çeşidi, 1dilim salam, az tereyağ ve şekersiz çay
Ara: yesil çay
Bi kaç dilim köy peyniri ve kaşar
Azcık misir:KK22:(ay bu olmamalıydi protein gününde:KK22:)
Akşam: et haşlama:kk77:
5 bucukda yeme işini bitirdim artik bi bardak yeşil cay ve suyla devammmm:KK28:belki sıcak tarçınlı süt içerim bide:kk77:
bunlar benım dısımın gabugunda galır anca gı :D

Benim menüm de gelsiiinnn:KK55:
Sabah: kepek süt ve yumurtayla krep incecik iki tane, bi kac peynir çeşidi, 1dilim salam, az tereyağ ve şekersiz çay
Ara: yesil çay
Bi kaç dilim köy peyniri ve kaşar
Azcık misir:KK22:(ay bu olmamalıydi protein gününde:KK22:)
Akşam: et haşlama:kk77:
5 bucukda yeme işini bitirdim artik bi bardak yeşil cay ve suyla devammmm:KK28:belki sıcak tarçınlı süt içerim bide:kk77:
Misir ve salam :KK17::KK20:

Kahvaltim ; 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz yarim dilim ekmek
Ara 5 yer fistigi , iki hurma
Aksam bir tabak kuru börülce yemegi , yogurt , iki kasik eriste
Spor 2 saat yürüdüm
Çok dengeli ve güzel olmuş menun canim afiyet olsun yürüyüş harika:KK68:

Kahvaltıda peynirli omlet,keten tohumlu morlahanalı ve turplu salata 1 çay bardağı kuruyemiş ,15 adet zeytin ve şekersiz çay içtim ,2 litreye yakın su akşam ise zeytinyağlı Kurubamya yemeğive keten tohumlu yogurt ve gece yatarken tarçınlı şekersiz süt içerim :KK49::kk77:1 saat yürüyüş yaptım
Immm kuru bamya miiii:KK72: bayılırım ne güzel de yapmışsındir şimdi sen:21: afiyet olsun miyavim çok güzel menü:KK60:

165.. 54 :KK28: ayy maşallah ne boy var sende dioşum manken manken:KK60::21: 52 benim hedefim :KK28::KK28: senin kilon gayet güzel memnunsundur sen:KK8:
az gobegım var benım zayıf olmam tamamen tesaduf .. spor degıl surdan suraya yurumeye usenıyommm :D oturdum mu tatlılar löp löp mıdeye atarımm :D

Back
X