- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.201
Evet Can'ım ayaklarına koyMerhaba miyavcım.ben yarım mekik çekiyorum.ayaklarımamı koycam ağırlığı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Can'ım ayaklarına koyMerhaba miyavcım.ben yarım mekik çekiyorum.ayaklarımamı koycam ağırlığı
Evet rahatsızdım Can'ım erkenden uyumaya çalıştımIyi geceler tatlim. Bu gün erkencisin
Kayısı çayı iç Can'ım bim marketlerinde satılıyor bende keten tohumu tüketimYarının heyecanı şimdi beni sardı. Wc sorunuma rağmen kilo vermişim.
Bugün bitki çayı içeyim biraz bakalım.![]()
Liptonun form caylarından biri var iş yerimde onu içerim. Kayısı çayı gerçekten etkili oluyordu olmazsa eve giderken alırım.Kayısı çayı iç Can'ım bim marketlerinde satılıyor bende keten tohumu tüketim
Gecmis olsun canimEvet rahatsızdım Can'ım erkenden uyumaya çalıştım
Günaydın kızlar sağlıklı ,huzurlu bir gün dilerim
Gunayyyyydiiiiiiiiiin![]()
Günaydınn![]()
Herkese günaydinlar
![]()
Neyin var miyavcim geçmiş olsunEvet rahatsızdım Can'ım erkenden uyumaya çalıştım
Pizzayi az tutmuşsun akşam da dengelemişsin o yüzden görmüyorum tatliş yarina hazir msn ne var ne yokdün 1.5 saat spor
sabah poğaca kahve
öğlen çorba bir dilim pizza
akşam yemeği hafif tuttum
Pizzayi az tutmuşsun akşam da dengelemişsin o yüzden görmüyorum tatliş yarina hazir msn ne var ne yok![]()
Artik ana listedesin kiloda arti istemem menülerine acımasız yorum yaparm haberin olaaaregl durumundayım kuzum zaten ondan çok iştahım yok pizza menu seklindeydi ince bi dilim yanında çorbası vardı
yani büyük almadım
hazırım sayılır![]()