- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.741
Tsk ederim cnm allah razi olsunBaşınız sağolsun canım. Allah sabır versin size ve ailenize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim cnm allah razi olsunBaşınız sağolsun canım. Allah sabır versin size ve ailenize.
Afiyet olsun tatlim benimmmBugünkü menum
Sabah 2 dilim tam bugday ekmeği peynir zeytin az biraz yumurta
Öğlen cok az yoğurtlu makarna
Akşam cok az kuru fasulye
3 lt su yesilcay
Hayır Canım evlendikten sonra ayrıldım eşim ile kendi işimizi kurduk kendi evimizi herşeyi kendimiz aldık hediyelik eşya dükkanım var Pamukkale'de bütün paramızı işe yatırdık hep malzeme aldık çek -senet ödemelerimiz var her ay 2-3 tane bende iş bulamadım burada bilmiyorum eşim evi ,arabaya,motoru var onları satarsak biraz rahatlarız diyor sabaha kadar uyuyamadım şuan turizmsen 500 bin işten çıkarılmış turizm gazetesinde okudum bu sadece Ege ve Antalya bölgesi kızlar ptesi turizm bakanı destek paketi açıklayacakmışMiyav_su vanim bu aralar ayni dertler hemen hemen hepimizde var..Esimide bu olaylar cok etkilio..Hatta rusyanin koydugu ambargo bizi cokk cokk ciddi zarara ugratti inanin oyle biyle degil..Cok sukur bugununuze..RABBIM saglik versin degil mi..esine ve sana saglik mutluluk versin..Cok iyi anliorum bnde seni erkekler birde maddi sorunlari olunca cok daha hircin ve anlayişsz oluyolar idare etmeye çalış cnm..bu arada canm sen çalışmiyomusun kacirdimmi ben orayi yada kış ayi diyemi evdesin..
Afiyet olsun canimm akşamda çok iyiakşam menumdede 1 kase tarhana crbası (yorugunluktan bugun ymk yapamadım dunden kalanla bıtrdım gunu ) 4 kaşık bulgur pılavı 4 tane acı bıber tursusu 4 parca haslanmıs brokolı bır bardakta ayran. spora bırazdan baslıcaam. malum gec kalktım gecede uyumuyorum o yuzden cok duznlı olmuo ama muhkkak gunluk sporumu yapıorum.
Canimm benim lütfen üzülme inşallah herşey yoluna girecekHerkese iyi geceler kızlar moralim çok bozuldu Ankara'daki patlama ve eşim yarın akşam gelemeyecekmiş bu ay ki ödemelerimiz fazlaymış Canım sıkıldı
Afiyet olsun canim keki bugün dengelersin menünü güzelSelam kızlar..menüm.
Sabah: iki haşlanmış yumurta, on çiğ fındık, domates, salatalık, iki çatal peynir..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, yoğurt..
Bu akşam misafirim vardı onlarla birlikte bir dilim kek yedim..
Canım ülkenin haline bakar mısın çok kötü bir durumdayız inşallah girerCanimm benim lütfen üzülme inşallah herşey yoluna girecek![]()
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeMerhaba arkadaslar grubunuza yeni katıldım 68 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum inş hep birlikte güzel şeyler başaracağız bir şey sormak istiyorum cuma günü kilomuzu burayamı yazıcaz listeye nasıl eklenicek?
hosgeldin...kaptanimizSekerPancarii selin sana detayli bilgi vericektir..Her Cuma bir listemiz var takima girebilmek icin oncelikle aday olmalisin adaylar listeside ayrica var..Grnelde persembe aksaminda liste paylasilir sende alinti yaparak listeye kg bilgilerini ekleyebilirsin..ilk olarak kaptanimiz seni ekleyecek..
Tekrar hoşgeldin tatlim bende 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında kizim var 165 boyunda 53 kiloyumSlm 31 yaşındayım 1 63 boyunda 68 kiloyum evliyim bir kızım var 80 kilodan emzirerek birazda dikkat ederek 68 e düştüm ama tekrar 72 ye çıktım diyetisyen yardımıyla 3 buçuk ayda 61 e indim ama koruyamadım kilo vermekten daha zoru bence koruyamamak hedefim 55 inş sizinle birlikte hedefime ulaşırım...
Doğru söylüyoraun canim malesefCanım ülkenin haline bakar mısın çok kötü bir durumdayız inşallah girer
Afiyet olsun canimm az yemissin makarnadan ekmek de yok güzel bence tatlimGunaydinlarrrrr
Dunki menum oncelikle
Sabah
1 simit
Ara
Greyfurt
Kucuk pkt sut
Oglen bir bardak corba
Aksam isler karisti biraz
Cok az yine malesef makarna
Az patlican yemegi
200 tvister
30 kol hareketi
50 bacak haraketi
Hic su icmiyorum ya
Bolll booll su iç canim bu hafta listedesin gelsin eksileerrVe malesef regl oldum
Günaydın tatlımmm tablo işini çoğunluk sevmedi canim rafa kaldirdim onuGunaydin kaptanim ben bu tablo isini anlamadim
Simdi koye varmak uzerwyim aksam yaparim ins anlatirsan