Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miyav_su Miyav_su vanim bu aralar ayni dertler hemen hemen hepimizde var..Esimide bu olaylar cok etkilio..Hatta rusyanin koydugu ambargo bizi cokk cokk ciddi zarara ugratti inanin oyle biyle degil..Cok sukur bugununuze..RABBIM saglik versin degil mi..esine ve sana saglik mutluluk versin..Cok iyi anliorum bnde seni erkekler birde maddi sorunlari olunca cok daha hircin ve anlayişsz oluyolar idare etmeye çalış cnm..bu arada canm sen çalışmiyomusun kacirdimmi ben orayi yada kış ayi diyemi evdesin..
Hayır Canım evlendikten sonra ayrıldım eşim ile kendi işimizi kurduk kendi evimizi herşeyi kendimiz aldık hediyelik eşya dükkanım var Pamukkale'de bütün paramızı işe yatırdık hep malzeme aldık çek -senet ödemelerimiz var her ay 2-3 tane bende iş bulamadım burada bilmiyorum eşim evi ,arabaya,motoru var onları satarsak biraz rahatlarız diyor sabaha kadar uyuyamadım şuan turizmsen 500 bin işten çıkarılmış turizm gazetesinde okudum bu sadece Ege ve Antalya bölgesi kızlar ptesi turizm bakanı destek paketi açıklayacakmış

akşam menumdede 1 kase tarhana crbası (yorugunluktan bugun ymk yapamadım dunden kalanla bıtrdım gunu ) 4 kaşık bulgur pılavı 4 tane acı bıber tursusu 4 parca haslanmıs brokolı bır bardakta ayran. spora bırazdan baslıcaam. malum gec kalktım gecede uyumuyorum o yuzden cok duznlı olmuo ama muhkkak gunluk sporumu yapıorum.
Afiyet olsun canimm akşamda çok iyi:KK19: olsun canim geç vakitdr olsa sporunu yapıyorsun ne güzel:KK60:

Selam kızlar..menüm.
Sabah: iki haşlanmış yumurta, on çiğ fındık, domates, salatalık, iki çatal peynir..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, yoğurt..

Bu akşam misafirim vardı onlarla birlikte bir dilim kek yedim..
Afiyet olsun canim keki bugün dengelersin menünü güzel:KK60:

Merhaba arkadaslar grubunuza yeni katıldım 68 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum inş hep birlikte güzel şeyler başaracağız bir şey sormak istiyorum cuma günü kilomuzu burayamı yazıcaz listeye nasıl eklenicek?
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

hosgeldin...kaptanimiz SekerPancarii SekerPancarii selin sana detayli bilgi vericektir..Her Cuma bir listemiz var takima girebilmek icin oncelikle aday olmalisin adaylar listeside ayrica var..Grnelde persembe aksaminda liste paylasilir sende alinti yaparak listeye kg bilgilerini ekleyebilirsin..ilk olarak kaptanimiz seni ekleyecek..
:KK15::KK15::KK15:

Gunaydinlarrrrr
Dunki menum oncelikle
Sabah
1 simit
Ara
Greyfurt
Kucuk pkt sut
Oglen bir bardak corba
Aksam isler karisti biraz
Cok az yine malesef makarna
Az patlican yemegi
200 tvister
30 kol hareketi
50 bacak haraketi
Hic su icmiyorum ya

Slm 31 yaşındayım 1 63 boyunda 68 kiloyum evliyim bir kızım var 80 kilodan emzirerek birazda dikkat ederek 68 e düştüm ama tekrar 72 ye çıktım diyetisyen yardımıyla 3 buçuk ayda 61 e indim ama koruyamadım kilo vermekten daha zoru bence koruyamamak hedefim 55 inş sizinle birlikte hedefime ulaşırım...
Tekrar hoşgeldin tatlim bende 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında kizim var 165 boyunda 53 kiloyum:21: 22 kilo verdim benimde doğum kilolarimdi 75 kilodan düştüm bu kiloya gerçekten korumak zor ama başarıyorum gibi:KK28: inşallah verdiğimiz kilolarin grmini bile almayiz bir daha:KK31::KK31:

Gunaydinlarrrrr
Dunki menum oncelikle
Sabah
1 simit
Ara
Greyfurt
Kucuk pkt sut
Oglen bir bardak corba
Aksam isler karisti biraz
Cok az yine malesef makarna
Az patlican yemegi
200 tvister
30 kol hareketi
50 bacak haraketi
Hic su icmiyorum ya
Afiyet olsun canimm az yemissin makarnadan ekmek de yok güzel bence tatlim :KK19: spor da vaar:KK49:
Ve malesef regl oldum
Bolll booll su iç canim bu hafta listedesin gelsin eksileerr:KK71:

Back
X