Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada güne metabolizma hızlandırıcı çayla başladım bir tarçın bir dilim limon bir çay kaşığı elma sirkesi bir dilim elma bir bardağa koyup sıcak su ekleyip içiyorum akşam yatmadan öncede içiyorum çok faydasını görmüştüm...
Bağırsaklarımı çalıştırıyor Canım

Günaydın arkadaslar Selincim maaşşaallah çok güzel kilo vermişsin darısı bize inş:nazar:
Saol tatlimm amiiin:KK200:
Bu arada güne metabolizma hızlandırıcı çayla başladım bir tarçın bir dilim limon bir çay kaşığı elma sirkesi bir dilim elma bir bardağa koyup sıcak su ekleyip içiyorum akşam yatmadan öncede içiyorum çok faydasını görmüştüm...
Afiyet olsun canım çok iyii:KK50:
Sabah menümde de 1 haslanmış yumurta 5 tane zeytin domates salatalık bir dilim light peynir bir dilim bugday ekmeği günebhafif başlamak çok güzel pozitiflik veriyor insana...
Afiyet olsun canimm:KK15: menünü toplu yaz tatlim akşam :KK76:

Hoşbulduk canım evet çalıştırıyor hemde bayağı hepimize kolay gelsin arkadaslar inş takıma dahil olurum...:KK200:
Yeni gelenlerin çoğu gidiyor bir haftayi doldurmadan malesef:110: sen gitmez kalırsan 2 hafta denemeden sonra ana listede olacaksin tatlim burda kalan kazanıyor kilolarimiz gidiyor :KK55:

Back
X