- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.781
Hoşbulduk Bengisu maaşşallah sende çok güzel kilo vermişsin doğru takımdayım galiba herkes azimli buda bana gecicek inanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım o zaman sadece sabahları koyarsın elmayı...Doğrudur gece meyve yersem midem bulanır benim sadece sabahları yiyorum meyveyi
Canım akşam 5'ten sonra bişey yeme verirsin.Kizlarrr gunaydinnnn....
Bende kahvaltimi yeni yaptim maaleseg -degilim yatinda cok fark edecegini sanmiyorum kacamak yapmamama ragmen bu hafta nerdeyse kilo veremedim ama +da degilim sukür 65i giremicem amaa ayyy cok hirs yaptimmm yaaaa 14 marta kadar 62 olmaliyim ama daha var 5 kilo 3 haftada 5 kiloyu nasl vericmm![]()
slcanim ben zaten 1 ogun yiyorum gunde ne 5i en gec 2 de yiyip bitiriorummCanım akşam 5'ten sonra bişey yeme verirsin.
Canım belki öyle yediğin için vücut tutuyodur ama nası dayanıyosun öyle bide emziriyosun üstelikslcanim ben zaten 1 ogun yiyorum gunde ne 5i en gec 2 de yiyip bitiriorumm![]()
ben emzirmiyorum canim 6 ay emdi kizim sadece..o yuzdn biyle kafama gore yapiorum yoksa yapamazdimCanım belki öyle yediğin için vücut tutuyodur ama nası dayanıyosun öyle bide emziriyosun üstelik
Ayyy bende 5 li rakamları görmek istiyorum artık. 6 larda ne bıktımben bu kilolari boyle verdim S SEVTAL87 cim..obur turlu hic veremiorum anca sabit kaliyorum cok denedim oyle..ama tabii hep boyle gitmicek 59 olunca ALLAH'ın izniyle bende baslicam normal beslenmeye zaten normaldede hic saglikli beslenen bi tip degilimdir max.etciyimdir nerde kebap ben orda..iste ozaman +2 kilo faln olunca haftada 2 gun falan dikkat edip +1 -1 sejlinde korumaya çalisicam inşALLAH..Tabii herkesin dedigi gibi korumak daha zor..ben ilk olarak su 70e yakinliktan kurtulmak istiyorum yapisti ustumeee resmen bi 63-64 olsam psikolojik olarakta tahatlicam ama asil hedefim 59 hatta 58
bende 67de takildim canimm..okadar kisiyorum kendimi ama takildi oluo boyle bazi yerlerde..ben 70 dede cok takilmistim her 3-4 kiloda bir oluyor sanirim..Kizlar bende 62 lerde takildim kaldım. Vücut direniyormu ne.önceden ne güzel gidiyödü kilolar.yarına ne olcak bakalım
MaşALLAH senin az kalmis ama benim daha cok var 8 kilooo..onceden olsa 1 ayda tmm derdim ama simdi yok sanirim anca 2 ayda..Ayyy bende 5 li rakamları görmek istiyorum artık. 6 larda ne bıktım
Bende73-74 arası gidip geliyordum başladığımda. En son 62 kiloydum kasımdan beridir 11 _12kilo falan verdim bende.artık 50 leri görmeyi çok istiyorumeylulden beri 13 kilo verebildim henuzzzzzzzzzx![]()