Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrr gunaydinnnn....
Bende kahvaltimi yeni yaptim maaleseg -degilim yatinda cok fark edecegini sanmiyorum kacamak yapmamama ragmen bu hafta nerdeyse kilo veremedim ama +da degilim sukür 65i giremicem amaa ayyy cok hirs yaptimmm yaaaa 14 marta kadar 62 olmaliyim ama daha var 5 kilo 3 haftada 5 kiloyu nasl vericmm:KK61::mad:

dun cok guzel cicler gordum begendim ama almadim gerci cok sevdigim ve surekli alisveris yaptigm markanin 38ne girebiliyorum cok mutlu oldum ama hala tam 38 bedn degilimmm @SekerPancari71 nedennn degilimm sen soyleeee sen kaptansin sen soyliceksinnn:KK12::KK70:Neyse etraftaki herkess irademe hayrann oda beni motive ediyor..neyse menumu yazayimmm
1 buyuk kabak,5 mantar,2 yumurta ve kepekli firin omlet sekersiz cay..suanda deli tokum cunku hepsini yedimm 4 buyuk dilim ama mantarlarda suyunu saldigi icin islak olmustu acikcasi kepekte cok su cekmedignden pek lezzetli degildi belkide mantatlara tavada bi on islem yapmaliydim..bidahaki sefere artik..bundan sonra bi aksilik olmazsa bitane 2si1 arada ve bol su icip gunu kapaticam..ya niguzl 2 gunnhava guzl dedik tam yurumeye basladik havalar bozdu geneee:mad:

Kizlarrr gunaydinnnn....
Bende kahvaltimi yeni yaptim maaleseg -degilim yatinda cok fark edecegini sanmiyorum kacamak yapmamama ragmen bu hafta nerdeyse kilo veremedim ama +da degilim sukür 65i giremicem amaa ayyy cok hirs yaptimmm yaaaa 14 marta kadar 62 olmaliyim ama daha var 5 kilo 3 haftada 5 kiloyu nasl vericmm:KK61::mad:
Canım akşam 5'ten sonra bişey yeme verirsin.

ben bu kilolari boyle verdim S SEVTAL87 cim..obur turlu hic veremiorum anca sabit kaliyorum cok denedim oyle..ama tabii hep boyle gitmicek 59 olunca ALLAH'ın izniyle bende baslicam normal beslenmeye zaten normaldede hic saglikli beslenen bi tip degilimdir max.etciyimdir nerde kebap ben orda..iste ozaman +2 kilo faln olunca haftada 2 gun falan dikkat edip +1 -1 sejlinde korumaya çalisicam inşALLAH..Tabii herkesin dedigi gibi korumak daha zor..ben ilk olarak su 70e yakinliktan kurtulmak istiyorum yapisti ustumeee resmen bi 63-64 olsam psikolojik olarakta tahatlicam ama asil hedefim 59 hatta 58

Kizlar bende 62 lerde takildim kaldım. Vücut direniyormu ne.önceden ne güzel gidiyödü kilolar.yarına ne olcak bakalım

bi 8 kilo daha versem ALLAH'in izniyle..cok cabaliyorum herkes goruyor farkinda..60 olunca 20 kilo vermis olucam heo diorumki iste duusn bi su dolu damacana kadar agirlik atmis olucam..ben tasiyamuorum nesela onu okadar agirlik kaybetmis olucam..Heo boyle mitive ediyorum kendimi..

ben bu kilolari boyle verdim S SEVTAL87 cim..obur turlu hic veremiorum anca sabit kaliyorum cok denedim oyle..ama tabii hep boyle gitmicek 59 olunca ALLAH'ın izniyle bende baslicam normal beslenmeye zaten normaldede hic saglikli beslenen bi tip degilimdir max.etciyimdir nerde kebap ben orda..iste ozaman +2 kilo faln olunca haftada 2 gun falan dikkat edip +1 -1 sejlinde korumaya çalisicam inşALLAH..Tabii herkesin dedigi gibi korumak daha zor..ben ilk olarak su 70e yakinliktan kurtulmak istiyorum yapisti ustumeee resmen bi 63-64 olsam psikolojik olarakta tahatlicam ama asil hedefim 59 hatta 58
Ayyy bende 5 li rakamları görmek istiyorum artık. 6 larda ne bıktım

Kizlar bende 62 lerde takildim kaldım. Vücut direniyormu ne.önceden ne güzel gidiyödü kilolar.yarına ne olcak bakalım
bende 67de takildim canimm..okadar kisiyorum kendimi ama takildi oluo boyle bazi yerlerde..ben 70 dede cok takilmistim her 3-4 kiloda bir oluyor sanirim..

Back
X