- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.821
Bende açıktım 2 avuç leblebi yedimKizlar acıktım 3 dilim peynir ve bir avuç fındık fıstık yedim .bir dilimde Hindistan cevizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende açıktım 2 avuç leblebi yedimKizlar acıktım 3 dilim peynir ve bir avuç fındık fıstık yedim .bir dilimde Hindistan cevizi
Çıkararsın ya emin ol sen yeterki iste iş beyinde bitiyor1 paket bitter beni ancak keser o yüzden hiç bulaşmıyım canım inş bende hayatımdan çıkarırım çikolatayı![]()
Sporunda menünde herzamanki gibi süper CanımKızlar merhaba.hemen menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada tek şek.nes.1 tane diyet büsküvi biraz kuruyemiş
17.00.. 2 kaşık fasulye 4 kaşık makarna
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Şimdide 2 şek.tarçınlı süt ve 1 diyet büs.ile geçiştiriyorum.
Aynen öyle canım inşÇıkararsın ya emin ol sen yeterki iste iş beyinde bitiyor
Tekrar hoşgeldin tatlim bende 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında kizim var 165 boyunda 53 kiloyum22 kilo verdim benimde doğum kilolarimdi 75 kilodan düştüm bu kiloya gerçekten korumak zor ama başar
Tekrar hoşgeldin tatlim bende 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında kizim var 165 boyunda 53 kiloyum22 kilo verdim benimde doğum kilolarimdi 75 kilodan düştüm bu kiloya gerçekten korumak zor ama başarıyorum gibi
inşallah verdiğimiz kilolarin grmini bile almayiz bir daha
![]()
Bu arada güne metabolizma hızlandırıcı çayla başladım bir tarçın bir dilim limon bir çay kaşığı elma sirkesi bir dilim elma bir bardağa koyup sıcak su ekleyip içiyorum akşam yatmadan öncede içiyorum çok faydasını görmüştüm...
Günaydın kızlaarrryarına gelsin eksilerr
![]()
Hoşgeldin canım ben bengisu 33 yaşındayim bir kizim bir oğlum var inşallah beraberce güzel bir yol izleyeceğiz :)
Kızlar merhaba.bebiş beni pert etti resmen.hala kendime gelemedim.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Afiyet olsun miyavim nasılsınKızlar bugün ki menümü yazayım kahvaltı omlet ,zeytinyağlı naneli kuru peynir şekersiz çay bir kivi öğlen arkadaşım geldi gelirken kek getirmiş ayıp olmasın diye 1 dilim kekin yarısı şimdi 1 tabak yeşil mercimek birde kızların pirinç pilavı atılmasın diye 2 Kaşık yedim ayran ile bugünlük bu kadar
Ayy canim benim bende cok üzüldüm inşallah daha güzel kapılar açar RabbimAmin inşallah arkadaşı görünce şok oldum çok güzel saçları vardı zaten Rus yüzü çökmüş zombi gibi saç kıran olmuş kafasının ortası kel aksi gibi daha geçen ay Türk vatandaşı oldu bir tek vende degil bütün buradan ekmek yiyenler 150 bin Antalya'dan ilten çıkarılan insan sayısı Ege ile 500 bin olur diyorlar
Kizlar bende 62 lerde takildim kaldım. Vücut direniyormu ne.önceden ne güzel gidiyödü kilolar.yarına ne olcak bakalım
Canım hoşbulduk tabiki toz tarçında olur içimi biraz daha zor ama biraz boğaza yapışıyor çubuk alana kadar kullanabilirsincanım mrh aramıza hosgeldın, verdıgın cay tarıfı ıcın toz tarcın kullansam olur mu en azından bu aksam ve yarın sabh ıcın carsıya cıkınca cubuk tarcın alırım.
Afiyet olsun tatlim menün güzel ama akşam menünü toplu halde yaz sabahkini unuttum benSlm kızlar daha kimseyi tam olarak tanımıyorum hepiniz iyisinizdir umarım sabahki menümü yazmıştım ara öğünüm fındık akşamda 2 köfte ayran salata yedim çikolataya direniyorum şuanda tek zayıf noktam malesef benim gibi çikolataya dayanamayan varmı![]()
Reglden canın tatli mi çekiyor canim diyet bisküvi ondan yedin sanirim afiyet olsun yarina boll eksilerin olsun tatlimKızlar merhaba.hemen menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada tek şek.nes.1 tane diyet büsküvi biraz kuruyemiş
17.00.. 2 kaşık fasulye 4 kaşık makarna
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Şimdide 2 şek.tarçınlı süt ve 1 diyet büs.ile geçiştiriyorum.
İyim Canım şükür işte eşimle tartıştık sanki turistleri ben engelliyorum da işte aman gelmesin ben alıştım böyle kalsınAfiyet olsun miyavim nasılsın![]()
Canim bu cay metabolizmayimi hizlandiriyo yoksa bagirsaklarimi calistiriyo.söylemesi ayip tuvalet sorunum var kizlarCanım hoşbulduk tabiki toz tarçında olur içimi biraz daha zor ama biraz boğaza yapışıyor çubuk alana kadar kullanabilirsin![]()
canım tebrık ederım9 ocakta 76.8 ile basladim vay be 1.5 ayda 10 kilo vermisimm..
Benimki uzun sürdü tatlimm inişli çıkışlı 1 seneyi buldumasallah cnm ne guzel vermıssın kac ayda verdın. benım daha 16 kılom var mart sonuna kdar 10 kılo barı verebılseydım