Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın fıstıklaarr yeni bir haftaya başladıkkk:KK76: biliyosunuz pazartesileride takim içinde kilo bildiriyoruz dökülün bakalim haftasonu kim almiş kim vermiş çiksin ortaya:cool::KK59::KK59:
Cuma kilosunu ve güncel kilonuzu yazin tatlişlar cuma kilolarini unutuyorum ben:KK16:
Ben cumartesi basladım gruba nasıl yazcam kilomu

Kizlar hepinize günaydın :KK15::KK15:
Yeni hafta hepimize bol bol eksiler göstersin insallah:KK19:
Cuma kilom 59
BugünKü kilom 59.5
Kızlar ben hala regl olmadım. Bugün içime iyice korku düştü. Söylemek bile istemiyorum o nun adını ama ya öyleyse.napariim ben ya:mad:
Sabahtan beri içime bir öküz oturdu resmen.moralim sifir
Test yap istersen canım..stres hepten şişkinlik yapar sana..

C cagla35 canım sen günlük her akşam buraya menünü yaz bizlerin menüsünü yorum yap cuma saat 12 kadar kilonu bildir birde her ptesi tekrar kilonu bildir

Hepsini hakettin partem maşallah:nazar::KK200::KK60::21::KK28::KK28::KK68:
Ayy sagolll kuuzucummm :)
Günaydın canım uyandım yatak keyfi yaptım:KK48:
Ohhhh
:KK68::KK37::KK5::KK74:Günaydın pambişim:KK73:
Gunaaayydin muck
"ParteMoralll, post: 45496262, member: 652595"] Miyav_su Miyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim :KK70:
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedi :KK70: hihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falan :KK70: kizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm :KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK22::KK22::KK22::KK22::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Hepsini hakettin canım benim maşallah:nazar: sakın şımarma durmak yok yola devam inşallah :KK71:Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi hissettim kendimi :KK70:Eki Görüntüle 1790185
Hahahaha sagol bebisimm
cuma kilom : 81.700 gr
güncel kilom :80.900 gr
fark :-800 gr kızlar @SekerPancari71 , marlin18 marlin18 ,@ParteMoralll
ooooooo supppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr kirdin sonunda yaaa :KK200:bize sirlarinizi antirmisiniz:KK45::p:p:KK19:

Back
X