Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar gunaydin...cok hastayim sanirim yutkunamiorum..dun misafirlerimbvardi ugrayamadm hic..malum kizim suanda daha iyi ama.keyifsizlik istahsizlik oksuruk hala hasta:(..
tartim bozuldu galiba dun kayinpederim falan tartildi kayinvalidm felan tatrtmio dedi onemsemedim o an yerininoynatmisinizdr dedim simdi bende tartildm sahidn tartmio pilimi bitti acaba ekran 0 mi 8 mi ne oluo ama kayboluo sonra..
neyse bugune acaip motive basladim 40 dk ev sporusu yaptim:KK49:@SekerPancari71 ve Miyav_su Miyav_su inanmicak ama..kizi uyuttum taktim kulakligimi bel harektleridir efenimee soylimm egilip kalkmalardr yerinde sayma seklinde yuruyustr yaptim kaslarim hopp hop iynuo suanda:oops:

kizlar gunaydin...cok hastayim sanirim yutkunamiorum..dun misafirlerimbvardi ugrayamadm hic..malum kizim suanda daha iyi ama.keyifsizlik istahsizlik oksuruk hala hasta:KK43:..
tartim bozuldu galiba dun kayinpederim falan tartildi kayinvalidm felan tatrtmio dedi onemsemedim o an yerininoynatmisinizdr dedim simdi bende tartildm sahidn tartmio pilimi bitti acaba ekran 0 mi 8 mi ne oluo ama kayboluo sonra..
neyse bugune acaip motive basladim 40 dk ev sporusu yaptim:KK49:@SekerPancari71 ve Miyav_su Miyav_su inanmicak ama..kizi uyuttum taktim kulakligimi bel harektleridir efenimee soylimm egilip kalkmalardr yerinde sayma seklinde yuruyustr yaptim kaslarim hopp hop iynuo suanda:oops:
Gecmiş olsun canım ama maşaallah güne pozitif başlamışsın:KK75::KK36:

kizlar gunaydin...cok hastayim sanirim yutkunamiorum..dun misafirlerimbvardi ugrayamadm hic..malum kizim suanda daha iyi ama.keyifsizlik istahsizlik oksuruk hala hasta:KK43:..
ay geçmiş olsun canım yeni bir pil tak istersen kız niye inanmıcaz sana çok iyi yapmışsın devam et spora sevindim senin adına

Geçmiş olsun canimmm çok iyi yapmışsın spor yapmakla her gün yap haftada iki kez dinlen olur mu spor çok önemli şekillensin vücutlaar:KK49: bu hafta arti istemiyorum:KK47::KK47:

ay kizlar bisey yaptm az once lip kit die bi ruj var dolfunlastiriomus ayni zamanda instagramda gordum unluler felanda kullanio foto eklemis benim duduşlarda incecikkk ayy ise yararsa yazarimm:p hemde 3 tane aldm kampanyali die:KK59:

bide cahilligime verin migrosta sebamedin deosunu girdum aldim dogumdan sonra bi haller oldu bana galiba cok terliorum tahatsz oluorum..ise yararmi bilmiorum oda %50 indirimde die aldm yoksa bi deo icin oahaliydi bence..oda ise yararsa yazarim

Back
X