- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.861
Miyav_su ben bugun hem elmali kurabiş hem nesquik hemde browni yedim selinnnn öldurcekk beniiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miyav_su ben bugun hem elmali kurabiş hem nesquik hemde browni yedim selinnnn öldurcekk beniiiiiii
kizzzzz beni cok bezetiolar banu alkanaaaakız dikkat et banu alkanın dudaklarına dönmesin bak![]()
evetttt cok pis kaçamak olduuuuuistersen benim eve yakın pastaneden sana baklava gönderem kız neler yemişsin öyle
![]()
Önemli değil kaçamak herkes yapabilir önemli olan sonra telafi edebilmek.akşam aç interneti 30 dk Zumba yap aerobik yap yarın biraz daha dikkat et malum cuma öncesimenü iyide dükkandan giderayak helva ve kivi yedim o kötü oldu benim![]()
inşallah spor salonu çıkışı eve sağ salim varırsam yaparım canım ipim var onu atlarımÖnemli değil kaçamak herkes yapabilir önemli olan sonra telafi edebilmek.akşam aç interneti 30 dk Zumba yap aerobik yap yarın biraz daha dikkat et malum cuma öncesi
Ben zayıfladıktan ve emzirme bitikten sonra göğüs operasyonu düşünüyorum ciddi ciddi.canim banada gecen dugunde sorup sorup durdukar sonra kuzenime demislerki kesin yag aldirmistr nasl bukadr zayifladiki zayiflayamazdi demisker ciddi ciddi..kimseninde haberi olmadigindan soruo kiz bana oyle bisey yaptin mi die ay dedim hic hulcegim yoktu..Kizlar bu arada didaklarima dolgu yaptiricam![]()
işte o her bayanın dogumdan sonra düşünmesi gereken bir operasyon benceBen zayıfladıktan ve emzirme bitikten sonra göğüs operasyonu düşünüyorum ciddi ciddi.
Bence evde bulundurmamak lazım.oldumu yeniyor illaki.ya çöpe at ya komşuya ver.benim aklım kalıyor resmen.Miyav_su ben bugun hem elmali kurabiş hem nesquik hemde browni yedim selinnnn öldurcekk beniiiiiii
canim ben onu yillardt duaunuyorumdaa..cesaret edemioeum istanbulda temiz isini biken bi klinik ariyorum karar vermisken hemen yaptirmaliyimmmBen zayıfladıktan ve emzirme bitikten sonra göğüs operasyonu düşünüyorum ciddi ciddi.
canim gozumun gormicwgi bi yere sakladm sonra cat kapi biri gelince panik oluorum ama yemem ben..bile isteye yedim onlariBence evde bulundurmamak lazım.oldumu yeniyor illaki.ya çöpe at ya komşuya ver.benim aklım kalıyor resmen.
süper işte.vicdan azabı çekme ama daha fazla da yemeinşallah spor salonu çıkışı eve sağ salim varırsam yaparım canım ipim var onu atlarım
burdayimmm kizzzzzzz
Sütyensiz sırt dekolteli elbise giyenlere hayranım ya.işte o her bayanın dogumdan sonra düşünmesi gereken bir operasyon bence
O zaman afiyet olsuncanim gozumun gormicwgi bi yere sakladm sonra cat kapi biri gelince panik oluorum ama yemem ben..bile isteye yedim onlari
evet bende canım inşallah istediğin gögüslere kavuşursunSütyensiz sırt dekolteli elbise giyenlere hayranım ya.
birden yok oldunburdayimmm kizzzzzzz
İnşallahevet bende canım inşallah istediğin gögüslere kavuşursun
eve gidince hallederim artıksüper işte.vicdan azabı çekme ama daha fazla da yeme