- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.561
Basarirsin canm niye basaramayasin sufle ve pizzasurda cumaya ne kaldi canm ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basarirsin canm niye basaramayasin sufle ve pizzasurda cumaya ne kaldi canm ya
Cnm sen acmi kaliyosun banami oyle geldiBugünkü menüm: sabah: bi parça süzme peynir, 1 domates, nescafe
öğle: 2 küçük havuç, 1 domates, 1 salatalık
akşam: terbiyeli tavuk çorbası 2 kase
ara: 10 erik
belki sonra sade türk kahvesi
toplam alınan kalori: 494
Cnm sen acmi kaliyosun banami oyle geldi![]()
Allah allah noldu kiz bir anda gayet guzel yiyodunBu ara pek iştahım yok canım akşamları iştahım oluyor o zaman da yemiyorum![]()
Şu iştah canavarı beni de bi terketseBu ara pek iştahım yok canım akşamları iştahım oluyor o zaman da yemiyorum![]()
Şu iştah canavarı beni de bi terketse
Olabilir valla yağlarım yumuş yumuş oldu ama gitmiyor incelme göremiyorum yemek istemiyorum bu yüzdenAllah allah noldu kiz bir anda gayet guzel yiyodunzayiflama psikolojisimi yoksam
![]()
Bu neee bicim menuKizlar ben geldimmmmmmm kimsede kaptancigini merak etmemis
Annem geldi bugun supriz yapti bi yakinmz ameliyat olmustu ona gittik gecmis olsuna anca gelebildikk kahvakti yaoamadm saat 3 gibi 2 pide yedim 1 patatesli 1 kiymali sekerisz cayla okadar kizlar baska bisey yemedim yemicm haliyle cok sacma oldu ama disardaydm annmde pide isteyince eslik ettim![]()
Kaptancım sen yoksun diye kimsecikler yok zati.ben senden daha fazla saçmaladım çok kızma emi vicdani olarak yerlerdeyim çok fenayımKizlar ben geldimmmmmmm kimsede kaptancigini merak etmemis
Annem geldi bugun supriz yapti bi yakinmz ameliyat olmustu ona gittik gecmis olsuna anca gelebildikk kahvakti yaoamadm saat 3 gibi 2 pide yedim 1 patatesli 1 kiymali sekerisz cayla okadar kizlar baska bisey yemedim yemicm haliyle cok sacma oldu ama disardaydm annmde pide isteyince eslik ettim![]()
yesen iyi olur sonra sacmalayabilirsin.Terketmiyor canım akşamları uyanıyor ama sade kahve içerek bastırıyorum
Olabilir valla yağlarım yumuş yumuş oldu ama gitmiyor incelme göremiyorum yemek istemiyorum bu yüzden
Dediğin gibi gayet sağlam yiyordum bi sarsıldım bu ara![]()
Canım ben 6 aydır nerdeyse hergün yürüyorum. Onun için alışkınım yani,bacaklarım falan ağrımiyor çok şükür. 2 saat ile 4 saat arasi yürümüslügüm var.yürümeyi çok seviyorumkuru bir evet mi yani marlin cim bacakların ağrımıyomu bi de sıkılmıyon mu sırrı varsa paylaşıver de yarın ben de yapem
Yaaa çok iyimiş bende 4 aydır spor yapıyorum zorlama belki benden de çıkar 2 saat ama bi süre sonra sıkılıyorum müzik filan kar etmiyor eve bi alet mi alsam acaba tv açıp yaparım diye düşünüyorum bazenCanım ben 6 aydır nerdeyse hergün yürüyorum. Onun için alışkınım yani,bacaklarım falan ağrımiyor çok şükür. 2 saat ile 4 saat arasi yürümüslügüm var.yürümeyi çok seviyorum
Ben evde yapamiyorm. Evde bisiklet var ama hiç sürmüyorum.odada süs gibi duruyor öyle.dışarda yürümek bana çok iyi geliyorYaaa çok iyimiş bende 4 aydır spor yapıyorum zorlama belki benden de çıkar 2 saat ama bi süre sonra sıkılıyorum müzik filan kar etmiyor eve bi alet mi alsam acaba tv açıp yaparım diye düşünüyorum bazen