- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.881
Benmii ben kg vermedi demedim ki tarti onemki dedimayricaaa PARTE T leee
![]()
Tamam sakin ol şampiyon bundan sonra her yere parte yazıciğim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmii ben kg vermedi demedim ki tarti onemki dedimayricaaa PARTE T leee
![]()
bak simdi berabercek yapalimm
61.8-59.7=2.1
2.1×100=210
210÷61.8=3.398 yani 3.40
Aaaaa gercekmi kizzzBenimki her çiktiğimda ayni gösteriyor canim, anneminki de her çıktığında ayni gösteriyo ama 1 kilo falan fazla tartiyo ama çok zor algiliyo zor çikiyo rakam, bence seninki de bozuk olabilir
bidaha bu listeyi gorursem ölecemmmmmmm---ADAYLAR LİSTESİ---
Ecez(61.8 /59.7 /2.1 /%3,40)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli(79.5/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayış 2016 başlangıç kilo 79.5 hedef kilo: 65
Sss35(65.6 /63.9 /1.7 /2.60 %)
Hiç başka yerde tartilmadin mi kizAaaaa gercekmi kizzz
Bende hepsi boyle saniyodum.3 defa çıkıyom tartıya 3 ünde de farklı sonuç
Kız ben yohsam 2 _ 3 kilo az mı çıkıyom.60 falan olmayım sakin![]()
bidaha bu listeyi gorursem ölecemmmmmmm![]()
ayyy bende hic baska yerde tartilmiommmm yoksa 63 felanmiyim bendeee @ParteMoralll kizz gelemde sende bi tartilamm..simdi yari soyunk tartildimizdann eczanede filan nasl tartilammmmmmmHiç başka yerde tartilmadin mi kiz![]()
Yok tartilmadim. Sabah aç karnına tartıliyom ya sabah sabah kime gideyim yawwwHiç başka yerde tartilmadin mi kiz![]()
İçime öküz oturdu kız benimde.biz yohhsam daha mı kiloluyuhhhhayyy bende hic baska yerde tartilmiommmm yoksa 63 felanmiyim bendeee @ParteMoralll kizz gelemde sende bi tartilamm..simdi yari soyunk tartildimizdann eczanede filan nasl tartilammmmmmm![]()
Kiz sss35 yoktu listede bide son listeye baktim ecez kendini tek ekleyip seni etiketlemis karişmiş tüm toparladim bendebidaha bu listeyi gorursem ölecemmmmmmm![]()
SampiyonmuTamam sakin ol şampiyon bundan sonra her yere parte yazıciğim.![]()
ay cok komksinjz yaaaaaaaa yeni gelenler listenin basini bi okusaaaaKiz sss35 yoktu listede bide son listeye baktim ecez kendini tek ekleyip seni etiketlemis karişmiş tüm toparladim bende![]()
Bizde nasil soyuncanayyy bende hic baska yerde tartilmiommmm yoksa 63 felanmiyim bendeee @ParteMoralll kizz gelemde sende bi tartilamm..simdi yari soyunk tartildimizdann eczanede filan nasl tartilammmmmmm![]()
Bizde nasil soyuncan![]()
Benim icin sorun yok
Benim için de sorun yohhBenim icin sorun yok![]()