- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.801
Aynen açlih oluncaBu gozel oldu aklima nerden geldiyse oruc basa vurnca![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen açlih oluncaBu gozel oldu aklima nerden geldiyse oruc basa vurnca![]()
Pff yapmicam ya tammmmmm zaten yapmicam ama cnm coook acayp cekti..Sen nasil bi köfte yapican kiz tavada miaman kiz yapma makarna boşver
ayy bende bugün bi dev kurabiye tarifi izledim
çok guzeldi
cok
coookk
![]()
Ayy canim cekti valla bende kofteyi firinda acik pisirip üstlerine püre sıkıcam azicik da kasar immPff yapmicam ya tammmmmm zaten yapmicam ama cnm coook acayp cekti..
Ben soslu yapabilirim kofteyi kiremitte..
Yapmazsam cok az yagda izgara gibi yaparm.. esim kizartma dedi sanirim ama pureye yaparm hem saglkli hem kizim cok sevio pureyide en son firina atarmm immmmmhh ayy kiz dur bide mercimek yapam cnm cekticacikda yapcm ayyy
Gullac yaptm ama ben svmiom pek zati yemem
Ohhh oda guzel soslununda en usttu kasar oluyo...Ayy canim cekti valla bende kofteyi firinda acik pisirip üstlerine püre sıkıcam azicik da kasar immcok az salcali su yapip firinda iyce kizarticam
açimm
açç
mercimek çorbasi miii ay en sevdigim
![]()
Versene kiz püre tarifiniiiiOhhh oda guzel soslununda en usttu kasar oluyo...
Kix puremde enfes olr benmmm gerci her yemegm enfes![]()
gene ovundumm..
Offf cnm cektimakarna yapmicm naslsa sisicem erik yerm bari
![]()
Hahau aynen gullactan makarnadan dondurmadan eydir.iki erukVersene kiz püre tarifiniiiierik ye partis gii iyi olur yani meyve de yenmeli kararinda
![]()
Hee gis virsene behliyomHahau aynen gullactan makarnadan dondurmadan eydir.iki eruk.
Pure tarifimi![]()
biri gullacmı didiiiiHahau aynen gullactan makarnadan dondurmadan eydir.iki eruk.
Pure tarifimi![]()
Bozuldu zaten kız regl oldum.devamı geldi
simdo tartildim +1.2 cikiorum anlamiorum nals 1 kilo verdim 6 saatte..yarin sabit olmam mumkun degil bence uzulerek +da oldugumu belirtiyormKilo oturmayinca oluyo malesef canim ben eskiden bir gün kacamak yaptim diye 1 kilo aldigimi bilirimkiloyu oturtana kadar hep dikkat etmek gerekiyor benim 2 sene oldu kilolarimi vereli aldiklarim geri verdiklerimi saymiyorum tibi
ve gerçekten anca oturdu kilom artik hizli kilo almiyorum alsam bile çabuk veriyorum yani vucudu zayifliğa aliştirmak lazim şimdi vucutlar kilolu olmaya alışık o yuzden geri dönmeye çalişiyo
cuma öncesi keskem sabit bari olsaydin
![]()
ama bende yedim ya gece bide magnum yedim bide sahur ettik o yuzdn boyle oldu galibaBenim isyanim da hep buna işte canim gözüm herşeyde kaliyo evet zayifsin yesene diyolar yanimdakiler ama yeyince hemen kilo geliyo tabi aradaki kacamaklari saymiyorum onlari da yapmasam olmaz zaten ne yiyimm![]()
ayyyyy valla ayni baaa atiyzesine cekmis ben evlenene kadr suyumu ilk ayaga kalkan kisiden istemisimdirrDiyom kiz sen abla oldun diyom ben abla olmak istemiyom diyobir gün susamış anne suyumu verir msn diyo suyu da iki adim ötede kizim kendin al diyorum eriyomm ben anne sen all diyo
aldim mi suyu almadim tabi kalkti en sonunda aldi içti
bu kiz kime çehhtii
![]()
beni sormaaaa kilooo alirsinnn
saol canim inşALLAHMoonlii geçmiş olsun canim inşallah sorun düzelir
ayyy harika marlin yaaaa superrrBende 54.5 çıktım sabah.cuma 55.3 tüm. 800 gr eksideyim. Tabi doğruysa
ellerine saglik cnm sen yapanda guzel olmaamiiiii ama prensesi zorlama yemesi icin daha yasi kucuk eline verick tarzda yedirmeye calis..sende yedirme kendi yesin siiznle masaya otursun yesin apla o bizim kizlarin aplasiiiiAaşama domates çorbası yaptim ilk defa yaptim bek güzel görünüyii ama gizim beğanmedinasil olar
nasil beğanmez
ama çorbasını bitirdi tabi
![]()
harbidennnnnnnnSelin şaşkındi... Bu nasıl özgüvendi... Ahlii almiyorrduu... Amaaaa..... Ama evet o yeşil gözlüydü.. Evet.. Evet hakliydii.. Güzellikk....... Güzellik neydi... Güzellik selindi... Selinin diger adi güzellikdi...
Evet abartmisdi selin
![]()