Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyy yemek yapicim bennnn kredi kartim olmadigu icun hala sinirlerum çohhh bozukkkkk nakit harcamayi para ustu almayi hicc sevemmmmm:ruh:

ellerine saglik cnm sen yapanda guzel olmaamiiiii ama prensesi zorlama yemesi icin daha yasi kucuk eline verick tarzda yedirmeye calis..sende yedirme kendi yesin siiznle masaya otursun yesin apla o bizim kizlarin aplasiiii:dondurma:
Sofraya bizimle oturuyo yemegini de yiyebiliyo ama yemek istemiyo ben yedircem illaa baska çocuk kendi yemeye özenir bizimkinde hic boyle bi çaba yohh:bicak: yemegi zorla degilde o tabak biticik diyom sadece oda yiyii hepsini doydugunu hissedince bitiriyo yemeyi zaten yoksa bizim kiz bir gün yemek verme ben acıktım demiyiii:dua:

dun karniyariktan kalan kiymali harc vardi ustune kabah kirmizi ve yesil biber ekledim turlu yapiommm pilavimda var bide kahvaltilik corba yapmicimm..icimden nercimek gecio ama yapmicimmmmm

ay ben corba yapamiim yaaaa bi bildigm tavuk suyu mercimehhhh yogurt corbasi..yogurdum yok tabuk suyumda yok suanda mercimehte şişirio ne yapsam bilemedimmm..sebze yaprdm kremali ama yemkte sebzeli off

ay ne besin degersiz bisey salcali su cok sacmaa sirf corba olsun diye yapiorum şuan kison niguzl brokoli corbasi bal kabagi corbasiiii ohh mis yazin sebzeler cok az kziima bile yemk yaparkn sasiriorum kabak kirmizi biber domates..henuz taze fasulye almadm nasl acaba fasulyeler kilcikliysa nifrettttt iderimmmm dahitirim sufrayiiiii:sopa:

Back
X