Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

niyetlimisin migiii makarnami yaptonn ebnde SekerPancarii SekerPancarii gibimm pehhh severim en sevdigim yiyecekkkk sabah aksam yirim doymamm makarna diyetimi yapsammmm
ahaha balım öyle birşey varsa yapak beraber :eğlence:
yok kuzum niyetli değilim gece annemi acile götürdük göğsünde ağrı vardı sabaha kadar gözetim altında tuttular başında bekledim tutamadım o yüzden, bugüne nasip olur inşallah :dua:

Hee gis virsene behliyom:işsiz:tariff behliyomm:eğlence:
Oohio yeni gordm baby bende corba pattisssimi yaptm kofteyle salata kaldi :( yeni gordmmmmmm
biri gullacmı didiiii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ivitttt yaptm emme ymiom
Bozuldu zaten kız regl oldum.devamı geldi
Himm peki marlin hanimcimmm
oluyorum suannnnnn:KK70:
:)
salcali arpa sehriye corbasi yapem ilkkz yapicm cok basit gorunuo:KK19:
Sehriye yap dicektm tarhanan yokmu
ay ne besin degersiz bisey salcali su cok sacmaa sirf corba olsun diye yapiorum şuan kison niguzl brokoli corbasi bal kabagi corbasiiii ohh mis yazin sebzeler cok az kziima bile yemk yaparkn sasiriorum kabak kirmizi biber domates..henuz taze fasulye almadm nasl acaba fasulyeler kilcikliysa nifrettttt iderimmmm dahitirim sufrayiiiii:sopa:
niyee kiymali yada tavklu yapablrsin

Afiyet bal şeker herkese.

5'te 5 diyeti 5. gün menüm:

Öğle: 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı

Akşam: 2 yumurta tavada yağsız bol baharatlı

Artık kalan saatlerde bol su içip yarın 5 günlük diyet sonucunu söyleyeceğim kızlar umarım 57'leri görebilirim.

ay ne besin degersiz bisey salcali su cok sacmaa sirf corba olsun diye yapiorum şuan kison niguzl brokoli corbasi bal kabagi corbasiiii ohh mis yazin sebzeler cok az kziima bile yemk yaparkn sasiriorum kabak kirmizi biber domates..henuz taze fasulye almadm nasl acaba fasulyeler kilcikliysa nifrettttt iderimmmm dahitirim sufrayiiiii:sopa:
Ahaahhahahhh kizz bende nifret ederim gılçihli fasilleden :sopa: geçen eşim aldi pazardan almadan iki üç denesini kirip bakmış öyle almis tazecikdi kılçıksız:KK72:

bnm canimda sicak pide arasinda nutellaa istiyiiiiii soyle kalin kalinnnnnnnnn:mad:
Ayy susss valla yimemek için eve sokmuyomm:mad: kizimin akli yettiğinden beri eve sofraya çokokrem koymadim tahin pekmezi çokolat bildi benim gız:ıslık: tabi şimdi arada anneannesinde falan yiyi:cool:bek gizel anne diyi:cool:

ahaha balım öyle birşey varsa yapak beraber :eğlence:
yok kuzum niyetli değilim gece annemi acile götürdük göğsünde ağrı vardı sabaha kadar gözetim altında tuttular başında bekledim tutamadım o yüzden, bugüne nasip olur inşallah :dua:
Ayy gecmis olsun migii biseyi yok dimi:dua:

Oohio yeni gordm baby bende corba pattisssimi yaptm kofteyle salata kaldi :KK43: yeni gordmmmmmm

Ivitttt yaptm emme ymiom

Himm peki marlin hanimcimmm

:)

Sehriye yap dicektm tarhanan yokmu
niyee kiymali yada tavklu yapablrsin
Yaptim beybim ben püreyi seninki degisik mi diye bakicaktim ben haşlayip eziyorum tereyag kasar ve süt katip ocakta iki döndürüp kapatiyorun bu gadaa:kk77:senjnkinde bi farklilik va mii:kk77:

Back
X