- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.841
Yarın tartınız var AZ YİYİNNNNNNNNNNN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha balım öyle birşey varsa yapak beraberniyetlimisin migiii makarnami yaptonn ebndeSekerPancarii gibimm pehhh severim en sevdigim yiyecekkkk sabah aksam yirim doymamm makarna diyetimi yapsammmm
Oohio yeni gordm baby bende corba pattisssimi yaptm kofteyle salata kaldiHee gis virsene behliyomtariff behliyomm
![]()
Ivitttt yaptm emme ymiombiri gullacmı didiiii![]()
Himm peki marlin hanimcimmmBozuldu zaten kız regl oldum.devamı geldi
:)oluyorum suannnnnn![]()
Sehriye yap dicektm tarhanan yokmusalcali arpa sehriye corbasi yapem ilkkz yapicm cok basit gorunuo![]()
niyee kiymali yada tavklu yapablrsinay ne besin degersiz bisey salcali su cok sacmaa sirf corba olsun diye yapiorum şuan kison niguzl brokoli corbasi bal kabagi corbasiiii ohh mis yazin sebzeler cok az kziima bile yemk yaparkn sasiriorum kabak kirmizi biber domates..henuz taze fasulye almadm nasl acaba fasulyeler kilcikliysa nifrettttt iderimmmm dahitirim sufrayiiiii![]()
Ovv miiigiiiiYaptım gel ikisini de![]()
Ahaahhahahhh kizz bende nifret ederim gılçihli fasilledenay ne besin degersiz bisey salcali su cok sacmaa sirf corba olsun diye yapiorum şuan kison niguzl brokoli corbasi bal kabagi corbasiiii ohh mis yazin sebzeler cok az kziima bile yemk yaparkn sasiriorum kabak kirmizi biber domates..henuz taze fasulye almadm nasl acaba fasulyeler kilcikliysa nifrettttt iderimmmm dahitirim sufrayiiiii![]()
Yarin tarti günüSabah: 1 gevrek, az peynir, domates, şekersiz çay
ara: 2 erik
akşam: cacık, az makarna
ohhh miss karbonhidrat![]()
Çoh mu güzel yapacahmişsin Allah moonnkocikk aradi piynirli yumurta istiomuş ama cok guzel yapcakmışımmmmm![]()
Hea biliyorumYarin tarti günümigiiicimm
ne kadar az mesela ne kadar kac kasik ne kadar kafamda deli sorularSabah: 1 gevrek, az peynir, domates, şekersiz çay
ara: 2 erik
akşam: cacık, az makarna
ohhh miss karbonhidrat![]()
Ayy susss valla yimemek için eve sokmuyommbnm canimda sicak pide arasinda nutellaa istiyiiiiii soyle kalin kalinnnnnnnnn![]()
Ben var onu bilmemek dont dontttayyy bide hangel istiyi canimmm bilen yohhhhh muuuugarslı yohhhmuuu garslı
![]()
Ayy gecmis olsun migii biseyi yok dimiahaha balım öyle birşey varsa yapak beraber
yok kuzum niyetli değilim gece annemi acile götürdük göğsünde ağrı vardı sabaha kadar gözetim altında tuttular başında bekledim tutamadım o yüzden, bugüne nasip olur inşallah![]()
Nasil oldu gizz eşim goca tepsiyi bitirdi valla hep yap bundan diyi
Sen ortalıkta yoksun ki nasıl sorayımbeni sormaaaa kilooo alirsinnn![]()
Yaptim beybim ben püreyi seninki degisik mi diye bakicaktim ben haşlayip eziyorum tereyag kasar ve süt katip ocakta iki döndürüp kapatiyorun bu gadaaOohio yeni gordm baby bende corba pattisssimi yaptm kofteyle salata kaldiyeni gordmmmmmm
Ivitttt yaptm emme ymiom
Himm peki marlin hanimcimmm
:)
Sehriye yap dicektm tarhanan yokmu
niyee kiymali yada tavklu yapablrsin
Yok alış veriş e gittim gonşuAfiyt ossun gonşu
Acik daha mi yimek yicen yoosam![]()