Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet bal şeker herkese.

5'te 5 diyeti 5. gün menüm:

Öğle: 2 haşlanmış yumurta bol baharatlı

Akşam: 2 yumurta tavada yağsız bol baharatlı

Artık kalan saatlerde bol su içip yarın 5 günlük diyet sonucunu söyleyeceğim kızlar umarım 57'leri görebilirim.
Afiyet olsun canimm

Yaptim beybim ben püreyi seninki degisik mi diye bakicaktim ben haşlayip eziyorum tereyag kasar ve süt katip ocakta iki döndürüp kapatiyorun bu gadaa:kk77:senjnkinde bi farklilik va mii:kk77:
Evet vm soyup hasliorm kucuk kucuk dogranmis seklde sonra suyunu suzup eziorm sonra tereyag bol kasar sut ohhhhh missssss ben biraz elim boldur ondan gozel oliy bide bazen onu tepsiyeye yayip ustunr kasar firina veriorm ustundeki kasarlar yaniyo guzel oluuo.. degisik bsy yok yanii:)

Evet vm soyup hasliorm kucuk kucuk dogranmis seklde sonra suyunu suzup eziorm sonra tereyag bol kasar sut ohhhhh missssss ben biraz elim boldur ondan gozel oliy bide bazen onu tepsiyeye yayip ustunr kasar firina veriorm ustundeki kasarlar yaniyo guzel oluuo.. degisik bsy yok yanii:)
Bende köftenin üstüne koydum kalanini da öyle yaptim:KK53:üstüne boll kasar attim firina enfesdii:KK45:

Menüm:
Sahur: bir kase yogurt, 4 kaşık haşlanmış karabuğday, bi kase salata, minik bi parca karpuz ve peynir
İftar: 1 kase domates çorbası( ilk defa yaptim gayet guzeldi :kk77:)
2 tane püreli köfte (küçükdü köfteler)
Biraz pattis püresi az pide
Firinda Peynirli kabak yarisindan az yidim
Vee buz gibi bi az sütlü nescafe ictim biraz once:eğlence:

Sahur, yok
Saat 15 te;tost ve iki tatlı
Aksam 17 de; 1 kase tarhana çorbası, yoğurt, mantar, şekersiz hoşaf
Ara çilek, kayısı,1 kare bitter
Spor 40 dakika yürüdum

Grup temsili
FB_IMG_1466104176889.webp

SekerPancarii SekerPancarii bu sensn