Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben size cevabimi yarin Tartida vericem canlaarr sıkıntı yooohhh baağaa güvenin giıı:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

kizz hiccc ekmek yimediimm 2 dilimcik güllaç yidim ni vaa bundaa ölimmi açlıktaann :mad::mad::mad::KK70:

Akşam yemeğinde güllaç yemeyen milyonlarca kadın olarak biz ölmüyosak sende ölmezsin. :işsiz: Bize bu savunmalarla gelme çünkü artık yemiyoruz. :işsiz::63:

Yarın tubi'nin ekmekli güllaçlı günlerinin cezasını tartıda göreceğiz arkadaşlar safları sıkı tutun. :KK62:

Yimek de yidim ya niye öyle oldu hii :KK70:
Hahahah olsun ben seni boylede siviyom
Vir o zaman ihi dilim de yiyek:kk77:
Yooh tubi yisin biz yimiyoz
ben size cevabimi yarin Tartida vericem canlaarr sıkıntı yooohhh baağaa güvenin giıı:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

kizz hiccc ekmek yimediimm 2 dilimcik güllaç yidim ni vaa bundaa ölimmi açlıktaann :mad::mad::mad::KK70:
ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sana

ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sana

Ahaha kahkaha attım hiç utanmıyonda demiş :D :D :D

Harbi ya hiç utanmıyor bir de yazıyor insan yediğini söylemez bari. :D

Dün daha iyiydi tepsi böreği yedim ama ekmek yok diyor. Oradan kurtarmaya çalışıyor. Sanıyor ki bizde yiceeez hilesini. Ama yedik mi TABİ Kİ YEMEDİK ve yine TAŞLADIK onuu. :sinirli::sinirli:

Akşam yemeğinde:mad::mad: güllaç yemeyen milyonlarca kadın olarak biz ölmüyosak sende ölmezsin. :işsiz: Bize bu savunmalarla gelme çünkü artık yemiyoruz. :işsiz::63:

Yarın tubi'nin ekmekli güllaçlı günlerinin cezasını tartıda göreceğiz arkadaşlar safları sıkı tutun. :KK62:
:mad::mad::mad: ama gullac coohhh hafif bi tatlii kadayifmi yiseydiimm ekmek mi yeseydiim :confused::confused::confused:

güllaç yidigimden sebep cohh pamuk kimin olduumm mutluluk hormonu salgiliyor vucudum sende yi bi dilimm azicik yii bisey olmazs :deli::deli::KK53::KK53:

Kız sus kadını da yoldan çıkartma valla kendi yiyor bide millete yiyin yiyin diyor. :olamaz::olamaz::olamaz: Yarın herkes tartıda fazla çıkıcak kanmayın tubinin oyunlarına kanmayınn :sinirli:

Ahaha kahkaha attım hiç utanmıyonda demiş :KK70: :KK70: :KK70:

Harbi ya hiç utanmıyor bir de yazıyor insan yediğini söylemez bari. :KK70:

Dün daha iyiydi tepsi böreği yedim ama ekmek yok diyor. Oradan kurtarmaya çalışıyor. Sanıyor ki bizde yiceeez hilesini. Ama yedik mi TABİ Kİ YEMEDİK ve yine TAŞLADIK onuu. :sinirli::sinirli:
:tokat::tokat::tokat: anlamaz o
:mad::mad::mad: ama gullac coohhh hafif bi tatlii kadayifmi yiseydiimm ekmek mi yeseydiim :confused::confused::confused:
sen 7leri ruyanda gorursunnn sanki benm gibi 19kg vermistee simariyyyy kendine geeel kendineeee:tokat:

Back
X