- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.921
Çok şükür iyi şu an bitanem kardiyolojiye randevu alıcaz tekrar muayene olcak Allah'ın izniyle birşey çıkmaz inşallahAyy gecmis olsun migii biseyi yok dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyi şu an bitanem kardiyolojiye randevu alıcaz tekrar muayene olcak Allah'ın izniyle birşey çıkmaz inşallahAyy gecmis olsun migii biseyi yok dimi![]()
4-5 kaşık belki 6ne kadar az mesela ne kadar kac kasik ne kadar kafamda deli sorular![]()
Ozaman bizimi kandirion yiom diyesen kandir yeterki dus de ben raziyeeem
![]()
Gecmis olsn cnm.Çok şükür iyi şu an bitanem kardiyolojiye randevu alıcaz tekrar muayene olcak Allah'ın izniyle birşey çıkmaz inşallah![]()
Nee oh ne guzel yemisindrr4-5 kaşık belki 6![]()
Tatli cok tehlikeli ikisinide yememen lazimdi neyse ben bisi demiomayy canimm beniiimmm ama kandirmiyom giiii yiyom valla 2 dilim gullac yidiimm ama ekmek yimedim.bu onmeli detayi atlamazsan sevinirimm
Sustmm3 gündür sahurda cok hafif yiyorum iftarda ekmek yemiyom dunki böregi saymazsak onuda az ygiimm bugun güzel eksideydim.bilmiyorum bakalim.yarin ne olacakk @ParteMoralll
ayy ne kadan icm acildi ne kadar gozel monuSelam kızlsr..menüm..
Sahur; bir kase kiraz, dört kırmızı erik, bir nektari..
İftar: bir kase kiraz, dört erik, bir armut..
Gecmis olsn cnm.
Nee oh ne guzel yemisindrrohh pek guzeldir miss
Tatli cok tehlikeli ikisinide yememen lazimdi neyse ben bisi demiom
Sustmm
ayy ne kadan icm acildi ne kadar gozel monu![]()
Saol bitanemNee oh ne guzel yemisindrrohh pek guzeldir miss
Ohhhh bosverrrr daha guzeelllll senin adina cok sevindimm cnmmmevet malesef pek iştah açıcı değil ama tartıda çok mutluydum yaa..
bende ramazanda almiyayimda sabit kalim modundayumSaol bitanem
Ya ben veremiyorum bu ay sabit kalsam da olur almayayım yeter, ciddi sıkıntı çekiyorum. Motivem düştü makarna vs yiyorum tamam da dikkat ettiğimde de sabitim iki öğün bana yaramadı![]()
Afiyet olsun canım..Menüm
Sahur peynirli omlet salata bir parça pide
İftar mercimek çorbası 4 köfte 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Birkaç tane kiraz ve erik![]()
Ohhhh bosverrrr daha guzeelllll senin adina cok sevindimm cnmmmbende ramazanda almiyayimda sabit kalim modundayum
![]()
aa onemli biseyi yok umarm cnm cok gecmis olsunahaha balım öyle birşey varsa yapak beraber
yok kuzum niyetli değilim gece annemi acile götürdük göğsünde ağrı vardı sabaha kadar gözetim altında tuttular başında bekledim tutamadım o yüzden, bugüne nasip olur inşallah![]()