Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

baslamasi-hic-bitmeyen-diyet.jpg

7479eb3dc848654b75e0c582877351b6.jpg
:KK70::KK70:

Çok şükür iyi şu an bitanem kardiyolojiye randevu alıcaz tekrar muayene olcak Allah'ın izniyle birşey çıkmaz inşallah:dua::dua:
Gecmis olsn cnm.
4-5 kaşık belki 6 :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::lülülü::oha:
Nee oh ne guzel yemisindrr:110:ohh pek guzeldir miss
:KK200::KK200::KK200::KK200: ayy canimm beniiimmm ama kandirmiyom giiii yiyom valla 2 dilim gullac yidiimm ama ekmek yimedim.bu onmeli detayi atlamazsan sevinirimm
Tatli cok tehlikeli ikisinide yememen lazimdi neyse ben bisi demiom:işsiz:
3 gündür sahurda cok hafif yiyorum iftarda ekmek yemiyom dunki böregi saymazsak onuda az ygiimm bugun güzel eksideydim.bilmiyorum bakalim.yarin ne olacakk @ParteMoralll
Sustmm:işsiz:
Selam kızlsr..menüm..
Sahur; bir kase kiraz, dört kırmızı erik, bir nektari..
İftar: bir kase kiraz, dört erik, bir armut..
ayy ne kadan icm acildi ne kadar gozel monu:kk77::hamarat:

Nee oh ne guzel yemisindrr:110:ohh pek guzeldir miss
Saol bitanem :dua:
Ya ben veremiyorum bu ay sabit kalsam da olur almayayım yeter, ciddi sıkıntı çekiyorum. Motivem düştü makarna vs yiyorum tamam da dikkat ettiğimde de sabitim iki öğün bana yaramadı :kahve:

:KK70::KK70:evet malesef pek iştah açıcı değil ama tartıda çok mutluydum yaa..
Ohhhh bosverrrr daha guzeelllll senin adina cok sevindimm cnmmm:KK19:
Saol bitanem :dua:
Ya ben veremiyorum bu ay sabit kalsam da olur almayayım yeter, ciddi sıkıntı çekiyorum. Motivem düştü makarna vs yiyorum tamam da dikkat ettiğimde de sabitim iki öğün bana yaramadı :kahve:
bende ramazanda almiyayimda sabit kalim modundayum:silah::KK53:

ahaha balım öyle birşey varsa yapak beraber :eğlence:
yok kuzum niyetli değilim gece annemi acile götürdük göğsünde ağrı vardı sabaha kadar gözetim altında tuttular başında bekledim tutamadım o yüzden, bugüne nasip olur inşallah :dua:
aa onemli biseyi yok umarm cnm cok gecmis olsun:(

Back
X