- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.941
Bende mi yapsam diye düşünüyorum ama ben meyveyle falan doymam ki karnım ağrır sadece meyve yiyince.
sarraf
cim sende sıkıntı oldu mu hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten işe yarıyo canım ama öyle 5 kilo falan değil..bugün tartıldım toplam 2100 gram vermişim bakalım yarın ne olacak..Valla yarın tartıda kendimden çok sizi merak ediyorum. Bakalım 5 te 5 diyeti ise yaradı mı
Oruçlu olmanın faydası çok oldu..meyve acayip şişkinlik yaptı bişey yemek gelmiyo zaten içinden..hiç sıkıntı yaşamadım çok rahattım..Bende mi yapsam diye düşünüyorum ama ben meyveyle falan doymam ki karnım ağrır sadece meyve yiyince.sarraf cim sende sıkıntı oldu mu hiç
hee vallaahaaa dimiii guzl olmustu amaaaaÇoh mu güzel yapacahmişsin Allah moonnkiz sen yapağsın da kötü olar mi hiccc
![]()
Çok iyi benceGerçekten işe yarıyo canım ama öyle 5 kilo falan değil..bugün tartıldım toplam 2100 gram vermişim bakalım yarın ne olacak..
ayyyy canimmmm benim yaaa kiyamam al kiz arada bi tiklayirsin iki lokma bisey olmaz..zaten cocuklarada cok faydali diil ki ama arada yesin yerimm onuu bistikkkkkkAyy susss valla yimemek için eve sokmuyommkizimin akli yettiğinden beri eve sofraya çokokrem koymadim tahin pekmezi çokolat bildi benim gız
tabi şimdi arada anneannesinde falan yiyi
bek gizel anne diyi
![]()
garslı yimegiiii kizzz o esimde saçma hamur işi diyo onaBen var onu bilmemek dont dontttay igrenc espriler yapiom
![]()
Bir aydır gram gram veriyodum iyi oldu böyle..hafta sonu dikkat edersem geri almam diye düşünüyorum..Çok iyi bence
Normalde olsa baya uzun sürerdi 2 kilo vermen
ayyyy binde yapicimmmmm azıttm ya bu aralarrr yapicimmmmOruçlu olmanın faydası çok oldu..meyve acayip şişkinlik yaptı bişey yemek gelmiyo zaten içinden..hiç sıkıntı yaşamadım çok rahattım..
pehhhhh demmmm vuriyiii baaaahaaSen ortalıkta yoksun ki nasıl sorayım![]()
ayyyyy binde yapammmmEvet vm soyup hasliorm kucuk kucuk dogranmis seklde sonra suyunu suzup eziorm sonra tereyag bol kasar sut ohhhhh missssss ben biraz elim boldur ondan gozel oliy bide bazen onu tepsiyeye yayip ustunr kasar firina veriorm ustundeki kasarlar yaniyo guzel oluuo.. degisik bsy yok yanii:)
Dene tabi canım..ben bir hafta ara vericem yine yapıcam.ayyyy binde yapicimmmmm azıttm ya bu aralarrr yapicimmmm
bu pazar baslamayi dusunuyorum cnmDene tabi canım..ben bir hafta ara vericem yine yapıcam.
sarraf canm yapabiliosan bence ara vermeden yapDene tabi canım..ben bir hafta ara vericem yine yapıcam.
İki gün ara verilip tekrar başlanıyo zaten canım..belki de öyle yaparım..evet yaa listeye tekrar giricem inşallah..yada 2 gun falan ara versarraf cim ayy super 7leri gorursun hemncikk
Ayyy alemsin tubiş çok hoşuma gittiaahhhh 7 lerr aahhhhh ne zaman görürüm ben senii en kisa zamanda görüşelim kiizzz ozlettin kendinii hatta bu hafta bana gell bende kall bizim 6 gelince gidersiinn ne iyi olurr insallah misafir ligin uzun sürmez 8 kadar yüzsüz degilsin demii kizzz misafirin az kalani makbuldurrr![]()