Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende mi yapsam diye düşünüyorum ama ben meyveyle falan doymam ki karnım ağrır sadece meyve yiyince. sarraf sarraf cim sende sıkıntı oldu mu hiç
Oruçlu olmanın faydası çok oldu..meyve acayip şişkinlik yaptı bişey yemek gelmiyo zaten içinden..hiç sıkıntı yaşamadım çok rahattım..

Ayy susss valla yimemek için eve sokmuyomm:mad: kizimin akli yettiğinden beri eve sofraya çokokrem koymadim tahin pekmezi çokolat bildi benim gız:ıslık: tabi şimdi arada anneannesinde falan yiyi:cool:bek gizel anne diyi:cool:
ayyyy canimmmm benim yaaa kiyamam al kiz arada bi tiklayirsin iki lokma bisey olmaz..zaten cocuklarada cok faydali diil ki ama arada yesin yerimm onuu bistikkkkkk:KK23:

Evet vm soyup hasliorm kucuk kucuk dogranmis seklde sonra suyunu suzup eziorm sonra tereyag bol kasar sut ohhhhh missssss ben biraz elim boldur ondan gozel oliy bide bazen onu tepsiyeye yayip ustunr kasar firina veriorm ustundeki kasarlar yaniyo guzel oluuo.. degisik bsy yok yanii:)
ayyyyy binde yapammmm

kizlar menum
1 kase sehriye corbasi
2 dilim tb ekmegi
biraz peynir 1 zeytin ve 3 catal peynirli yumurta
yarim tabak turlu yemegi
yarim karniyarik
3-4 kasik pilav
4 bardak çay

aahhhh 7 lerr aahhhhh ne zaman görürüm ben senii en kisa zamanda görüşelim kiizzz ozlettin kendinii hatta bu hafta bana gell bende kall bizim 6 gelince gidersiinn ne iyi olurr insallah misafir ligin uzun sürmez 8 kadar yüzsüz degilsin demii kizzz misafirin az kalani makbuldurrr :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

aahhhh 7 lerr aahhhhh ne zaman görürüm ben senii en kisa zamanda görüşelim kiizzz ozlettin kendinii hatta bu hafta bana gell bende kall bizim 6 gelince gidersiinn ne iyi olurr insallah misafir ligin uzun sürmez 8 kadar yüzsüz degilsin demii kizzz misafirin az kalani makbuldurrr :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Ayyy alemsin tubiş çok hoşuma gitti :halay:
Misafire iyi bakarsan hiç gitmek istemez tubis. Sen 7 lere kuru çay ver yanına bişey koyma oda sıkılıp başka komsuya gider.bi daha sana ugramaz :KK15:

Back
X