- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.961
Kız moon yarın başlayalım mı beraberyada 2 gun falan ara ver @sarraf cim ayy super 7leri gorursun hemncikk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız moon yarın başlayalım mı beraberyada 2 gun falan ara ver @sarraf cim ayy super 7leri gorursun hemncikk
aa onemli biseyi yok umarm cnm cok gecmis olsun![]()
Saolun kızlar kan aldılar ekg çektiler temiz çıktı damar tıkanıklığı olabilir randevu alıp kardiyolojiye gelin ilaçları kullanın bu sürede dedilerM e g g çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. İnşallah önemli bir şey yoktur
Tubik yimiş yiceee gadarHahahah olsun ben seni boylede siviyom
Yooh tubi yisin biz yimiyoz
ay cddimsnnnn utanmiondaaa tuuuhhhhjj sana
Allah seni napmasin ona ağlanır miAyy emrahın acı lokma filmini izledik gocaminanağla ağla bi hal oldumm
![]()
Neti bitti galdi ortada ben biliyidum böyle olacaniiSekerPancarii canım ablan kayıplara karıştı yok ortalıkta hayırdır
o bi.gelsin ben bilirim ona yapcaaamii çaktirma sakıinnAyyy alemsin tubiş çok hoşuma gitti
Misafire iyi bakarsan hiç gitmek istemez tubis. Sen 7 lere kuru çay ver yanına bişey koyma oda sıkılıp başka komsuya gider.bi daha sana ugramaz![]()
Abur cubur bilem asla vermiyodum da simdi gözü düsüyo veriyom acik onun iyiliği için amaaaayyyy canimmmm benim yaaa kiyamam al kiz arada bi tiklayirsin iki lokma bisey olmaz..zaten cocuklarada cok faydali diil ki ama arada yesin yerimm onuu bistikkkkkk![]()
Şehriye hamırkizlar menum
1 kase sehriye corbasi
2 dilim tb ekmegi
biraz peynir 1 zeytin ve 3 catal peynirli yumurta
yarim tabak turlu yemegi
yarim karniyarik
3-4 kasik pilav
4 bardak çay
aahhhh 7 lerr aahhhhh ne zaman görürüm ben senii en kisa zamanda görüşelim kiizzz ozlettin kendinii hatta bu hafta bana gell bende kall bizim 6 gelince gidersiinn ne iyi olurr insallah misafir ligin uzun sürmez 8 kadar yüzsüz degilsin demii kizzz misafirin az kalani makbuldurrr![]()
İnsallah kötü bisey yoktur canimSaolun kızlar kan aldılar ekg çektiler temiz çıktı damar tıkanıklığı olabilir randevu alıp kardiyolojiye gelin ilaçları kullanın bu sürede dedilerUmarım öyle birşey yoktur Allah korusun
![]()
canm yarin disari cikicaz yemege c.teside davetliyuz pazar baslayalim mi cunaya kadar devam ederizzz hadi kirma biniiiKız moon yarın başlayalım mı beraber![]()
Ben baharatlayip firina vermistim yağsiz tuzsuz gonşu bütün gün ayni şey yeniyo sabah neyle başladiysan onunla devam ediyonPatates sadece haşlama mi yeniyor
Tavada yagsiz çevirmek olurmu.tuz ve yağ hiç kullanılmıyor mu. Bütün gün aynı şey mi yeniyor. Kafamda bir sürü soru
Cevabini bilen var mı yawww![]()
enn guzeli canimmm evde piseni ama cocuk bunlar istiolar..ablam hamburger yapio yanindada minik kutu ketcap mayonea koyuyo oyle yiyo onlar olmadan yemiyor ama iyi yontem napsin kiz diaarda nasl yaoikdigi belli degil dio..ben bebe piskevitini bilem kendim yapiom giii bi sît veremedim yavruma icimde yaraAbur cubur bilem asla vermiyodum da simdi gözü düsüyo veriyom acik onun iyiliği için amaaakaramelli çikilataya bayiliyii
minigim veriyom ondan yiyo acik çoh yirsen disin çürür diyom gorhuyo disim çürücek diye az yiyo
az yisin iyi olar
ama ben ona daha güzellerini yapiyom böreklee keklee kurabikleee onlari yiyo
![]()
Evet canim en guzeli evde yapmak herseyi ben 2 yasina kadar hic bir abur cubur vermedim bitter çikolata hariç eger çocuklar alişmazsa istemiyo bile şükür abur cubura pek düşkünlüğü yokenn guzeli canimmm evde piseni ama cocuk bunlar istiolar..ablam hamburger yapio yanindada minik kutu ketcap mayonea koyuyo oyle yiyo onlar olmadan yemiyor ama iyi yontem napsin kiz diaarda nasl yaoikdigi belli degil dio..ben bebe piskevitini bilem kendim yapiom giii bi sît veremedim yavruma icimde yaraama napem yoktuu zar zor 6. aya kadar
![]()