Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Patates sadece haşlama mi yeniyor
Tavada yagsiz çevirmek olurmu.tuz ve yağ hiç kullanılmıyor mu. Bütün gün aynı şey mi yeniyor. Kafamda bir sürü soru:deli:
Cevabini bilen var mı yawww:dua::dua:

Ayy regl oldum ya yarın artı çıkarmıyim acaba. Karnımda davul gibi sisti.tühh ya.

ayyyy canimmmm benim yaaa kiyamam al kiz arada bi tiklayirsin iki lokma bisey olmaz..zaten cocuklarada cok faydali diil ki ama arada yesin yerimm onuu bistikkkkkk:KK23:
Abur cubur bilem asla vermiyodum da simdi gözü düsüyo veriyom acik onun iyiliği için amaaa:KK68: karamelli çikilataya bayiliyii:KK28:minigim veriyom ondan yiyo acik çoh yirsen disin çürür diyom gorhuyo disim çürücek diye az yiyo:süslü: az yisin iyi olar:21: ama ben ona daha güzellerini yapiyom böreklee keklee kurabikleee onlari yiyo:sus::21:

aahhhh 7 lerr aahhhhh ne zaman görürüm ben senii en kisa zamanda görüşelim kiizzz ozlettin kendinii hatta bu hafta bana gell bende kall bizim 6 gelince gidersiinn ne iyi olurr insallah misafir ligin uzun sürmez 8 kadar yüzsüz degilsin demii kizzz misafirin az kalani makbuldurrr :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
:D :D :D ikram sunma misağfiğlere:sus:hemen gitsinleğ:sus:

Patates sadece haşlama mi yeniyor
Tavada yagsiz çevirmek olurmu.tuz ve yağ hiç kullanılmıyor mu. Bütün gün aynı şey mi yeniyor. Kafamda bir sürü soru:deli:
Cevabini bilen var mı yawww:dua::dua:
Ben baharatlayip firina vermistim yağsiz tuzsuz gonşu bütün gün ayni şey yeniyo sabah neyle başladiysan onunla devam ediyon

Abur cubur bilem asla vermiyodum da simdi gözü düsüyo veriyom acik onun iyiliği için amaaa:KK68: karamelli çikilataya bayiliyii:KK28:minigim veriyom ondan yiyo acik çoh yirsen disin çürür diyom gorhuyo disim çürücek diye az yiyo:süslü: az yisin iyi olar:21: ama ben ona daha güzellerini yapiyom böreklee keklee kurabikleee onlari yiyo:sus::21:
enn guzeli canimmm evde piseni ama cocuk bunlar istiolar..ablam hamburger yapio yanindada minik kutu ketcap mayonea koyuyo oyle yiyo onlar olmadan yemiyor ama iyi yontem napsin kiz diaarda nasl yaoikdigi belli degil dio..ben bebe piskevitini bilem kendim yapiom giii bi sît veremedim yavruma icimde yara:( ama napem yoktuu zar zor 6. aya kadar:(

enn guzeli canimmm evde piseni ama cocuk bunlar istiolar..ablam hamburger yapio yanindada minik kutu ketcap mayonea koyuyo oyle yiyo onlar olmadan yemiyor ama iyi yontem napsin kiz diaarda nasl yaoikdigi belli degil dio..ben bebe piskevitini bilem kendim yapiom giii bi sît veremedim yavruma icimde yara:KK43: ama napem yoktuu zar zor 6. aya kadar:KK43:
Evet canim en guzeli evde yapmak herseyi ben 2 yasina kadar hic bir abur cubur vermedim bitter çikolata hariç eger çocuklar alişmazsa istemiyo bile şükür abur cubura pek düşkünlüğü yok:dua: biri alsa uzatsa bile toksa asla yemez ama cani istersede 2 3 anca alir icinden:dua: ama simdi büyüdü cani çekiyo yiyo arada abur cuburlardan bizim bile canimiz cekiyo alip yiyoruz ona vermemek olmass simdi:bicak: ayy canim ne yapcaksin sütün olsaydi boll boll emzirirdin üzülme :KK74:

Back
X