Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 470. ETAP***

Marlin18(55.3/ / /%)
Moon8187 (60.5/ / /%)
Kova01 (67.2/ / /%)
ParteMoralll (70 / /%)
Esmerm91 (67.6 / / 0/%)
Tubi_klc (82.2 / / /%)
Meggieee(63.2 / / /%)

14.Takım Ortalaması:%

Evet canim en guzeli evde yapmak herseyi ben 2 yasina kadar hic bir abur cubur vermedim bitter çikolata hariç eger çocuklar alişmazsa istemiyo bile şükür abur cubura hiç düşkünlüğü:dua: biri alsa uzatsa bile toksa asla yemez ama cani istersede 2 3 anca alir icinden:dua: ama simdi büyüdü cani çekiyo yiyo arada abur cuburlardan bizim bile canimiz cekiyo alip yiyoruz ona vermemek olmass simdi:bicak: ayy canim ne yapcaksin sütün olsaydi boll boll emzirirdin üzülme :KK74:
hemde nasl emzirirdim likir likirrrr:(

Selam kızlsr..menüm..
Sahur; bir kase kiraz, dört kırmızı erik, bir nektari..
İftar: bir kase kiraz, dört erik, bir armut..

Canım diyetin püf noktasını kaçırmışsın dikkat et. Sabah ne ile başlarsan onla devam ediyorsun. Akşam armut yiyeceksen armuttan en azından 1 parça sabah da ye ki diyetin kuralına uymuş ol. :*

Bugün geçmiş artık ama diğer günlerde buna dikkat et mutlaka. Sabah ne ile başlıyorsan güne akşama kadar onu yiyorsun.

ayyyyy binde yapammmm
Pureemii yap balam.yaapp
kizlar menum
1 kase sehriye corbasi
2 dilim tb ekmegi
biraz peynir 1 zeytin ve 3 catal peynirli yumurta
yarim tabak turlu yemegi
yarim karniyarik
3-4 kasik pilav
4 bardak çay
Masallaaaaaaaaaaaaaaaah:oha:
Ayyy alemsin tubiş çok hoşuma gitti :halay:
Misafire iyi bakarsan hiç gitmek istemez tubis. Sen 7 lere kuru çay ver yanına bişey koyma oda sıkılıp başka komsuya gider.bi daha sana ugramaz :KK15:
Birakkkkk sunu
Kız moon yarın başlayalım mı beraber :eğlence:
Bendedeee ne yapionz hemen bende :D konu neyse bendee
Tubik yimiş yiceee gadar tubi_klc tubi_klc :tokat:
:duduk:

pazar günü diyetmi baslar canim isin doğasına aykırı bikeremm diyet pazartesi baslarr :KK59: hem bazar günü mangallaa oluuu misafir oluuuu kociş oluuuu pazar günü olmaz değiştirin onu pazartesi yapin bendde gireyimm

Pazar başlamak psikolojik olarak daha iyi oluyor Pazartesiye 2. günde giriyorsun sende gel Pazar başlayak. :KK70:

Bide ben Cuma akşamı yola çıkıyorum 5. gün Cuma'ya kayıyor Pazartesi başlarsam diyetim bozulur Cuma günü yolda kuzu tandır yiyeceğim çünküsü. Yani ben her türlü en geç Pazar günü 1. günle girişiyorum tekrardan. :KK70:

Back
X