- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yoh gidiyom ben evi toparlicam zati bi saat sonra görüsürük gizlaa![]()
Ivit geldm bebumm
Saat 2 tam iyi canim normal zamanda sen 5 de en son yemegini yeyip 7 de tartildigini düşünsek 14 saat oliyii gece 2 de yedin diyelim öğleden sonra 2 de 12 saat oluyo tam iyi benceIvit geldm bebummkacta tartlm senceeeee
Tammam sali gunu tartida artidaydimSaat 2 tam iyi canim normal zamanda sen 5 de en son yemegini yeyip 7 de tartildigini düşünsek 14 saat oliyii gece 2 de yedin diyelim öğleden sonra 2 de 12 saat oluyo tam iyi bencenasil açikladim ama
![]()
Ayy gercekten çok heycanliTammam sali gunu tartida artidaydimkimseye deme kendime ceza virdim bakalm kac cikicam
ins 69gorurum ucundan cok heycanli
![]()
Bence cooh bende sasirdim noldu ne alaka dyeeAyy gercekten çok heycanliinsallah 69 çıkar insallah
az mi artidaydin çoh mu
![]()
Bence cooh bende sasirdim noldu ne alaka dyee![]()
inmisimdirrrrrr sabitlige raziyim
![]()
Evt iki haftadr donmedim kgma dmi bende unttum hep tatil yuzundenÇoh mu
niyse panih yohh
insallah 69.9 çıkarsın çok motive olursun kiz 6yi görünce
![]()
Aman olsun gıı tatilde de yimicek miii verirsin yineEvt iki haftadr donmedim kgma dmi bende unttum hep tatil yuzunden![]()
Ama ne yedm bee hahahahaahah baskasi olsa bes kg alirdi hahaAman olsun gıı tatilde de yimicek miii verirsin yine![]()
Ben olsam bende yirdim gizzAma ne yedm bee hahahahaahah baskasi olsa bes kg alirdi hahaoh yarasinnnn nyse ramazan bitimine 68gorucem bbbah gor sen
Aynen pnpacim insllah 68-67bititririm ozaman halay cekerimBen olsam bende yirdim gizztatil dimek yemek dimek
aynen öyle kilo da almadin ama bence Ramazani 6li rakamlarla bitireceksin
![]()
Biraber çekerik halay panpaaAynen pnpacim insllah 68-67bititririm ozaman halay cekeriminsllah umarmmmmmmmm hayaller
![]()
Aynen pnpacim insllah 68-67bititririm ozaman halay cekeriminsllah umarmmmmmmmm hayaller
![]()
Ahahahah git artikBiraber çekerik halay panpaaben gidiyom
![]()
nolduuuu inanmiymisen