- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.341
Arkadaslar. Yeşil cayin faydasini gordunuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram geçsin hemen başlamayı düşünüyorum canım yürüyüşe. Bir ay boyunca evde hareketsiz kaldımAynen canım az kaldı..eski düzenimize döneriz..özellikle spor icin..
Ayy bayrami da bi atlatalim da ne tatli ne de pide kalcakEşim eve gelirken pide ve tatlı almış .bu son zaten surda kaldı 4 gün bi daha almam ye diye ısrar edince dayanamadim. Bende dünden razıydım zaten
Duzenli olarak içmiyorum ama seviyorum yesil cay iyi olur iç canimArkadaslar. Yeşil cayin faydasini gordunuzu
Ben de öyle..bugün leslie açtım on dakika zor dayandım..susuzluk fena vuruyo..Bayram geçsin hemen başlamayı düşünüyorum canım yürüyüşe. Bir ay boyunca evde hareketsiz kaldım
Ben içtim bi fayda görmedim yaDuzenli olarak içmiyorum ama seviyorum yesil cay iyi olur iç canim![]()
Orucken yapma canim günler uzun sicak aman halsiz dusersinBen de öyle..bugün leslie açtım on dakika zor dayandım..susuzluk fena vuruyo..
Bidaha deniyimBen içtim bi fayda görmedim ya
O nedir leslieOrucken yapma canim günler uzun sicak aman halsiz dusersin![]()
Bende bir gün karın sporu yapıyım dedim çok halsiz kaldımBen de öyle..bugün leslie açtım on dakika zor dayandım..susuzluk fena vuruyo..
Aralarda içmek iyi olur aslinda faydali bi çayBen içtim bi fayda görmedim ya
Nete yaz hemen çikar canim evde yürüyüs gibi spor sende yaparsin belki haraket iyidirO nedir leslie
Ben de bebişten çok dışarıya çıkamıyorum leslie çok iyi..baya kalori yaktırıyo..nwtten bak canım leslie sansone diye..Kız benim ikizleri var zaten oturmuyorum bi bakem ana ne
TM canım seninki kaç aylikBen de bebişten çok dışarıya çıkamıyorum leslie çok iyi..baya kalori yaktırıyo..nwtten bak canım leslie sansone diye..
BebisTM canım seninki kaç aylik
İki kızım var..küçük 16 aylık..büyük kızım 10 yaşında..TM canım seninki kaç aylik
Afiyet olsun canım..Merhaba kızlar bugün iftarda yine dışarıdaydık..eşimin kuzenleriyle birlikte 15 kişi vardık..yani bugünde diyet olmadı malesef..
Menüm
Sahur domates salatalık peynir küçük pide
İftar ezogelin çorba yoğurtlu adana salata