- 20 Haziran 2016
- 83
- 45
- 8
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.361
kızlar günaydın dün evde cok is vardı bi giremedimmm
nasılsınızzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim. Aynı herşeykızlar günaydın dün evde cok is vardı bi giremedimmmnasılsınızzz
![]()
ay iyi daha da iyi olun insallah bugun kilo bildirimi mi yapacaüız canımIyiyim canim. Aynı herşey
Evet canım. Kaptan @moon8187 paylaşır birazdan aday listesini. Oraya yazacaksınIyiyim canim. Aynı herşey
Günaydın canimmmkızlar günaydın dün evde cok is vardı bi giremedimmmnasılsınızzz
![]()
aminnnKizlar hepinize günaydın
Hayırlı cumalar![]()
Hayırlı kandiller. Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yaa ben yokum neden***14.TAKIM 472 ETAP***
Marlin18(54.8/ / /%)
Moon8187 (60.7/ / /%)
ParteMoralll (69.5/ / /%)
Esmerm91 (66.7 / /%)
Tubi_klc (81.7 / /%)
Meggieee(63.7 / / /%)
seksensekizli ( 77.2/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65
14.Takım Ortalaması:%
Bu ana liste canim kaptanimiz birazdan adaylar listesini paylaşirYaa ben yokum neden![]()
Canım bu asıl liste.sen 2 hafta sonra bu liste de olacaksın. Sen şimdi adaylar listesindesinYaa ben yokum neden![]()
Ayrıca suan tartıldım kilom da 68.3.Günaydın herkese dünkü menümü yazıyorum
Sabah 2 dilim ev pizzası
Ara öğün bimagnum
Öğlen Kayısı dut Vişne yedim ağaçtan topladığım için sayısını bilmiyorum
Akşam da bişey yemedim yinebiraz dondurma yedim.
2-3 saat bisiklet sürdüm.
Düzensiz beslenmişim şimdi farkettim.
Evet canım pizza ve dondurma olmamış. Keşke düzgün yemek yeseydin.olsun bugün telafi edersinGünaydın herkese dünkü menümü yazıyorum
Sabah 2 dilim ev pizzası
Ara öğün bimagnum
Öğlen Kayısı dut Vişne yedim ağaçtan topladığım için sayısını bilmiyorum
Akşam da bişey yemedim yinebiraz dondurma yedim.
2-3 saat bisiklet sürdüm.
Düzensiz beslenmişim şimdi farkettim.
Evet canim olabilirsinSekerPancarii canım benim hedef kilom 54 tu. Şimdi 54.5 kiloyum.buna rağmen mezun olabilir miyim.
Evet canım pizza ve dondurma olmamış. Keşke düzgün yemek yeseydin.olsun bugün telafi edersin