Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yitewtr gii biz dun oatladik resmen koca lazanya yidikk tavık pilav bide manti yapdiydim hazirlaran yidik vallaha ama sahur etmedik miyve yidik tatlida yemiok 3 gundurrrr yarin yicikkkkkkkk:eğlence:
Ohh masallah mantiyi yidin yani ben pilavla sntzel yedm bide bi top dondurma :D dun bende sistm ama blmiom cnm cok siler cekii

Ohh masallah mantiyi yidin yani ben pilavla sntzel yedm bide bi top dondurma :KK70: dun bende sistm ama blmiom cnm cok siler cekii
yapmaa gonşuuu yapinca yii insan manti 3 kasik yidim az yaptim zati pilavida 4 kasik 1 dene tavık pirzola yagsz firinda 1 koca dilimde lazanyaa 2.gün daha lezzetli olmusduydu vallahaaaaaa:oha: kizz bılgırımdaa cokk gozel oldu bol sogan sarmisak yesil biber gırmizi biberrrnen domitisnen acılı macıliii:hamarat:

dimiii bnm yuzumdennnn ben paylaşcam cnm simdiii yirim senii izne cikmayaydin yaa:KK43:
Olsn canm sekerpancarida müsait olamadigindan paylasamamisti ben tekrar skinti olmasn diye bir hatrlatma yapaym dedm :KK60:
Az bir dinleneyim gelirim insallah tekrardan canm.paylasimim da az ya bu ara takimada skinti olmasn hem :KK19:

Back
X