- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.441
Aynen canim şükür işi olsundacanimm olsun bunada alışırsn yine fena degil bnce iş saatleri en azindan belli hayirli ugurlu olsun canimmmcimm cok sevindimmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim şükür işi olsundacanimm olsun bunada alışırsn yine fena degil bnce iş saatleri en azindan belli hayirli ugurlu olsun canimmmcimm cok sevindimmmmm![]()
yitewtr gii biz dun oatladik resmen koca lazanya yidikk tavık pilav bide manti yapdiydim hazirlaran yidik vallaha ama sahur etmedik miyve yidik tatlida yemiok 3 gundurrrr yarin yicikkkkkkkkBu menu beni kesmedi![]()
Aminn canimm amin inşALLAH kim dardaysa RABBIM bu aziz mübarek gunlerde yetişsinAynen canim şükür işi olsundaAllah olmayanlara da nasip etsin
![]()
Saol bebegimmSekerPancarii canm esinin isi hayirli olsun saat 4 e geliyor bu arada listeyi paylasmamissiniz hala listeyi paylasn isterseniz tubi gelip bildirim yaparsa düzenleme yaparsnz
Cnm pizza cekiyi yapsammmmi diidim ama yohhh yarn asam saglam yicem pf![]()
Gecen haftada moonu beklicez diye gec kaldik ya bir hatirlatma yapaym dedm
Ohh masallah mantiyi yidin yani ben pilavla sntzel yedm bide bi top dondurmayitewtr gii biz dun oatladik resmen koca lazanya yidikk tavık pilav bide manti yapdiydim hazirlaran yidik vallaha ama sahur etmedik miyve yidik tatlida yemiok 3 gundurrrr yarin yicikkkkkkkk![]()
heee bencedeeee hepp yiii zatiiiiii kime çehtıı bu gızzzzKiz onu listeye almayalim bence o bizim aramizda takılsın öylee![]()
dimiii bnm yuzumdennnn ben paylaşcam cnm simdiii yirim senii izne cikmayaydin yaaGecen haftada moonu beklicez diye gec kaldik ya bir hatirlatma yapaym dedm![]()
yapmaa gonşuuu yapinca yii insan manti 3 kasik yidim az yaptim zati pilavida 4 kasik 1 dene tavık pirzola yagsz firinda 1 koca dilimde lazanyaa 2.gün daha lezzetli olmusduydu vallahaaaaaaOhh masallah mantiyi yidin yani ben pilavla sntzel yedm bide bi top dondurmadun bende sistm ama blmiom cnm cok siler cekii
teksen bencede donatmaya gerehhh yohhhhAkşam eşim yemekde olmucak bende hafif bi yemek yapiyim diyorum kabak yemegi yapicimm bide çorba yeter![]()
bekleyek kiz az daha erken zati bugun misafirim yohh gecn hafta misafirim var diye paylasamadmdiii
Gecen hafta bildirimde bulunduysa digeri sayilmiyo kiz üst üste bildirim yapmazsa 1 2 diye sayiliyi5e kadar bekleyek en azindan gelir belkimtubi_klc kizz tubinin 2.bildirimsizligi sanirsamsaaa
Bende evdeyim kiz oturuyom teh başimabekleyek kiz az daha erken zati bugun misafirim yohh gecn hafta misafirim var diye paylasamadmdiii
Firinda mücver de yapabilirimteksen bencede donatmaya gerehhh yohhhh
Olsn canm sekerpancarida müsait olamadigindan paylasamamisti ben tekrar skinti olmasn diye bir hatrlatma yapaym dedmdimiii bnm yuzumdennnn ben paylaşcam cnm simdiii yirim senii izne cikmayaydin yaa![]()