Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yapmaa gonşuuu yapinca yii insan manti 3 kasik yidim az yaptim zati pilavida 4 kasik 1 dene tavık pirzola yagsz firinda 1 koca dilimde lazanyaa 2.gün daha lezzetli olmusduydu vallahaaaaaa:oha: kizz bılgırımdaa cokk gozel oldu bol sogan sarmisak yesil biber gırmizi biberrrnen domitisnen acılı macıliii:hamarat:
Uff canim mercimekli bilgir pilavi çehtiii:D :D :D

:bicak:
yapmaa gonşuuu yapinca yii insan manti 3 kasik yidim az yaptim zati pilavida 4 kasik 1 dene tavık pirzola yagsz firinda 1 koca dilimde lazanyaa 2.gün daha lezzetli olmusduydu vallahaaaaaa:oha: kizz bılgırımdaa cokk gozel oldu bol sogan sarmisak yesil biber gırmizi biberrrnen domitisnen acılı macıliii:hamarat:
Menimkiside oyleydi oyuzden gecede yedim :D hahaha
Firinda mücver de yapabilirim:deli:canim degisik şelleeee çekiiii:dua:uff çohh yemeh hep yemeh istiyimmmm:dua:ama hep zayif kalimmm:dua:
bende ysaaa cnm hep bisiler cekiyi :( nutellayi eve sokmayali aylar oluyo dun aldk aksam olsada ekmemeee sursem :D:KK46:

ayyy hic yemedimm hem mercimehh hem bılgırı kirmizi mi yesil mi mercimek nasl olii kizz @ParteMoralll sende şu şinitselin tarifini verseneeee
Yesille sanirm ben yimem hic tarzm deel.. ben bol soganli domates biber azda salcali hattaa kuruda hc svmem :D tam sicakken oofffff snitzelmiii:işsiz: bihtim ya sizdennnn kocislerinizi sevindirceniz

***14.TAKIM 472 ETAP***

Marlin18(54.8/ 54.5/ 0.3/%0.27)yüzdesi ikiye bölündü -- mezun olmak istiyor
Moon8187 (60.7/61.9 /-1.2 /%-0.99)yüzdesi ikiye bölündü -- izne ayrılmak istiyor
ParteMoralll (69.5/69.0 /0.5 /0.36%)yüzdesi ikiye bölündü
Esmerm91 (66.7 / 65.5/1.2/%0.89)yüzdesi ikiye bölündü--- izne ayrilmak istiyor
Tubi_klc (81.7 / /%) bildirimde bulunmadı
Meggieee(63.5 /63,0 /0,5 /%0,39)yüzdesi ikiye bölündü
seksensekizli ( 77.2/76.8 /0.4/%0.26)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65----- yüzdesi ikiye bölündü

14.Takım Ortalaması:%0.168

Pehi pehi verim

Tavuk gogsnu ince ince yap yada al
Sonracima onu pulbiber karabiber tuzla marine et
Sonra iki yumurta kir
Galete unu
Marine ettigin tayuklari once yumurtaya bula sonta unaaa ciiiisss tavayaaa..
Sutle marine edersen yumusah olu:kk77:

Pehi pehi verim

Tavuk gogsnu ince ince yap yada al
Sonracima onu pulbiber karabiber tuzla marine et
Sonra iki yumurta kir
Galete unu
Marine ettigin tayuklari once yumurtaya bula sonta unaaa ciiiisss tavayaaa..
Sutle marine edersen yumusah olu:kk77:
b3n cohh seviyimdeee esim hicc sevmiii sinitzllll felannnn ama yapacigimmmmmmm bi ara

Kizlar bende bildirimsiz izne ayrilicam cunku cuma gunu tatilde olucam ve tartilamicamm:( sonraki haftada tatilde olucuummmmmmmm

Back
X