- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.481
Nye kiz eczane yokmudurKizlar bende bildirimsiz izne ayrilicam cunku cuma gunu tatilde olucam ve tartilamicammsonraki haftada tatilde olucuummmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nye kiz eczane yokmudurKizlar bende bildirimsiz izne ayrilicam cunku cuma gunu tatilde olucam ve tartilamicammsonraki haftada tatilde olucuummmmmmmm
Onuda biliyim olsada yisek pisss bogaz beeenyirtr bencedee kfc yapiodum bende evde çipsslenn harika oluyuuuu gızzzzz
kizzz simdi eczanemi arim ordaa yohturrr belkimmmNye kiz eczane yokmudur
ayyy bunu yapem bi ara genedennnn yağda pişmese sorun yohta tehh sorun yağda pişmesii bence ve benim 3-5 butlan doyamamammmmOnuda biliyim olsada yisek pisss bogaz beeen![]()
Yeşil mercimekli salcali harika olii kizzayyy hic yemedimm hem mercimehh hem bılgırı kirmizi mi yesil mi mercimek nasl olii kizz @ParteMoralll sende şu şinitselin tarifini verseneeee
Saol erikim haklisin unutmuşum onu benMoonlii ve
SekerPancarii kızlar yeni üyenin yüzdesini ikiye bilmeniz gerekmiyor sonucta ilk defa giriyor listeye prtalamanızi boşuna dusurmeyin
Ebettttt sen bilinnnnn yavyumkizzz simdi eczanemi arim ordaa yohturrr belkimmm![]()
arada oluayyy bunu yapem bi ara genedennnn yağda pişmese sorun yohta tehh sorun yağda pişmesii bence ve benim 3-5 butlan doyamamammmm![]()
bn kfc ypiom doritoslu deel afiyet ossunnnn yapta yikücük bagetleri haşlayın gızlarrrrrr çohh haşlanmasn şekilleri bozulmasin sonraciminannn doritos baharatli çipsiii robottan cekinn 2 yumurtai kirin tavuklari once yumurtaya sonra cipslere bulayinn hopp kizgin bull yagli tavaya sonracigima afiyetnen yeyin muhakkak yanina kola icin patitiste kizartinnnn![]()
canimm saoll bilemedim ben ama uyarinla selinim duzeltmeyi yapmışMoonlii ve
SekerPancarii kızlar yeni üyenin yüzdesini ikiye bilmeniz gerekmiyor sonucta ilk defa giriyor listeye prtalamanızi boşuna dusurmeyin
cipsiz mi yapiyin oylede okuyu cips koymuyosam ununa baharat koyuyumm bennnnnnEbettttt sen bilinnnnn yavyum
arada olu
bn kfc ypiom doritoslu deel afiyet ossunnnn yapta yi![]()
Hyr sadece doritslu deel demek istedm ya un nisasta misir unu katipcipsiz mi yapiyin oylede okuyu cips koymuyosam ununa baharat koyuyumm bennnnnn
Ayy yemn ederm kanatmi alsam dedm tavada kizartmak icin citir citirr offd hahahaa yada dedm koftemi yapsam ama ilk kanat gecti aklmdanacıktim vallaha aksamki minii pehh keyifli degal demi @ParteMoralll partişş yanina kanat yapasim helio ama buzluktan cikarsam çözülmezzzzz