Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kücük bagetleri haşlayın gızlarrrrrr çohh haşlanmasn şekilleri bozulmasin sonraciminannn doritos baharatli çipsiii robottan cekinn 2 yumurtai kirin tavuklari once yumurtaya sonra cipslere bulayinn hopp kizgin bull yagli tavaya sonracigima afiyetnen yeyin muhakkak yanina kola icin patitiste kizartinnnn:deli::KK53:

***14.TAKIM 472 ETAP***

Marlin18(54.8/ 54.5/ 0.3/%0.27)yüzdesi ikiye bölündü -- mezun olmak istiyor
Moon8187 (60.7/61.9 /-1.2 /%-0.99)yüzdesi ikiye bölündü -- izne ayrılmak istiyor
ParteMoralll (69.5/69.0 /0.5 /0.36%)yüzdesi ikiye bölündü
Esmerm91 (66.7 / 65.5/1.2/%0.89)yüzdesi ikiye bölündü--- izne ayrilmak istiyor
Tubi_klc (81.7 / /%) bildirimde bulunmadı
Meggieee(63.5 /63,0 /0,5 /%0,39)yüzdesi ikiye bölündü
seksensekizli ( 77.2/76.8 /0.4/%0.52)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65

14.Takım Ortalaması:%0.205

kizzz simdi eczanemi arim ordaa yohturrr belkimmm:bicak:
Ebettttt sen bilinnnnn yavyum:deli:
ayyy bunu yapem bi ara genedennnn yağda pişmese sorun yohta tehh sorun yağda pişmesii bence ve benim 3-5 butlan doyamamammmm:bicak:
arada olu

kücük bagetleri haşlayın gızlarrrrrr çohh haşlanmasn şekilleri bozulmasin sonraciminannn doritos baharatli çipsiii robottan cekinn 2 yumurtai kirin tavuklari once yumurtaya sonra cipslere bulayinn hopp kizgin bull yagli tavaya sonracigima afiyetnen yeyin muhakkak yanina kola icin patitiste kizartinnnn:deli::KK53:
bn kfc ypiom doritoslu deel afiyet ossunnnn yapta yi:kk77:

cipsiz mi yapiyin oylede okuyu cips koymuyosam ununa baharat koyuyumm bennnnnn
Hyr sadece doritslu deel demek istedm ya un nisasta misir unu katip :D doritossz gozel olurmuki blmemm denemek lazm.. cok kalorili olii cok bayadr yapmim bu sene yapmadm yani diyet yuzunden snitzeli cok sviyim daha zahmetsiz

acıktim vallaha aksamki minii pehh keyifli degal demi @ParteMoralll partişş yanina kanat yapasim helio ama buzluktan cikarsam çözülmezzzzz
Ayy yemn ederm kanatmi alsam dedm tavada kizartmak icin citir citirr offd hahahaa yada dedm koftemi yapsam ama ilk kanat gecti aklmdan :D kesmio beni napmmmmmmm

Back
X