Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende firinda diyet mücver yaptim yagsiz 2 kasik tam bugday unlu , çok az yağla da mantar kavurdum domatesli biberli soganliii:kk77: çorba yapmayi gözüm kesmedi hazir ezogelin yapiyom:sus:

marlin18 marlin18 kizzzz aşk olsun vallaha dahada bnde bisey yazmiom sanaa görürsünn bunca zamannn birbirimizi idare ettik paylastik dertleştik simdi boyle gidilirmi çohhh aşk olsunn:KK43:
İkinizin aynı anda ters tepki vermesi hiç beklemediğim bişeydi. gerçekten kırıldım. Bende böyle gitmek istemezdim. Şakayla karışık rahatsız olduğunuzu belli ettiniz ya da ben öyle anladim

İkinizin aynı anda ters tepki vermesi hiç beklemediğim bişeydi. gerçekten kırıldım. Bende böyle gitmek istemezdim. Şakayla karışık rahatsız olduğunuzu belli ettiniz ya da ben öyle anladim
Marlişim rahatsiz olmadi kii kimsee sen yanliş anladin partis sadece saka yapmisti hadi öpüşekk barişak dostuz biz :KK74::KK60:

Menüm
Sahur: 3 tane çiziviç, 3 parca karpuz
İftar: 1 hurma, 1 kepçe ezogelin çorbasi, 2 parça firinda yagsiz mücver, 2 3 kaşık mantar sote, 3 kaşık sarimsakli yogurt

yaa kizlar beni listeden atacaklarmi simdii bugün memleket hazırlığı içindeydim valizler mutfak dolap içleri aksama kadar uğraştım simdi girince aaaa bugun bildirim gunuydu dedimmm ooffff cok üzgünüm su annnn :KK43::KK43::KK43:

Back
X