Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İkinizin aynı anda ters tepki vermesi hiç beklemediğim bişeydi. gerçekten kırıldım. Bende böyle gitmek istemezdim. Şakayla karışık rahatsız olduğunuzu belli ettiniz ya da ben öyle anladim
Canım inanki sen yanlış anladın ben dışarıdan olarak söylüyorum sana..alıngan gününe denk gelmiştir olabilir..bırakma burayı kız hadii :KK19:

Sahur yok..
İftar: yarım kase corba, salata, su böregi yedim üç dilim kadar yaa..
Gündüz işlerim çoktu fazla yoruldum ve acıktım..olan oldu...

Sahur yok..
İftar: yarım kase corba, salata, su böregi yedim üç dilim kadar yaa..
Gündüz işlerim çoktu fazla yoruldum ve acıktım..olan oldu...
Bu haftaki kaçamagin olsun bu canimm ossun:21:afiyet olsun :21: yarin dengelersn sennnn:KK19: ama 1 dilim yisen yeteğdii:tokat:

Gocam sahura pişi istedi:ıslık: hamur yogurdum yapicam geceye :hamarat: kendime de incecik lavaş gibi yagsiz tavada yapicam içine peynir maydanoz dürüp yirim:dondurma:bi de haşlanmış yimirta nasil iyi dimi:kahve: incecik krep inceliginde açarim hamiri fazla olmaz :dua:yirim onii:dua:

N Nesekarabulut @neolacakbukilo @Didolipp kizlar sizde adaylar listesinde etikledim sizi sizde orda eski kilonuzun karşısina bugunku kilonuzu yazin ve yuzdesini hesaplayinn..soyle yuzde hesaplamamiz diyelimki 60 kiloydunuz bu hafta 1.5 kilo verdiniz 58.5oldunuz;
60-58.5=1.5
1.5×100=150
150÷60(eski kilomuza boluyoruz)=2.5 bu cikan sonuc 3 hanelide olanilir ozaman soyle yapiyoruz diyelimki sonuc 2.46 cikti virhulden sonraki 3.rakam 5 veya 5in katlariysa virhulden sonraki 2.rakami bir usyune yuvarliyoruz yani sonucu 2.5 yapiyoruz...
Kız bişey diyim mi ben hala anlamadim hesaplamayi ben 64.9 dum bu hafta 900 kg gitmiş 64.olmusum

Back
X