- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cok şükürrr atmasinlar beniii yazik banaaaa ben cok kiloluyum dahaaaTubisimmmmmmmmbisey olmaz kuzum atilmazsin listeden
![]()
iyiyim kuzummm uğraşıyorum cok üsledimm siziiiiNasilsin tubisiiimmm![]()
Hoşgeldin tubiş..
Canım inanki sen yanlış anladın ben dışarıdan olarak söylüyorum sana..alıngan gününe denk gelmiştir olabilir..bırakma burayı kız hadiiİkinizin aynı anda ters tepki vermesi hiç beklemediğim bişeydi. gerçekten kırıldım. Bende böyle gitmek istemezdim. Şakayla karışık rahatsız olduğunuzu belli ettiniz ya da ben öyle anladim
Atmasinlagg tabi üslerizz seniiayy cok şükürrr atmasinlar beniii yazik banaaaa ben cok kiloluyum dahaaa![]()
bizde ösledik tubisimmmiyiyim kuzummm uğraşıyorum cok üsledimm siziiii![]()
İyyim balim kizi uyuttum kahve keyfi yapıyorumsen nasilsinSekerPancarii
Dimiii dimii biz marliş çoohh seviyoruzz nasil birakir kiii biziiCanım inanki sen yanlış anladın ben dışarıdan olarak söylüyorum sana..alıngan gününe denk gelmiştir olabilir..bırakma burayı kız hadii![]()
Aynen öyle canım çookk seviyoruuzz
Hepiniziii çoookkkk seviyorumAynen öyle canım çookk seviyoruuzz![]()
Immm şeeyy benim menü fenaaaNerdeee menülerrr gizlaaa![]()
Bu haftaki kaçamagin olsun bu canimm ossunSahur yok..
İftar: yarım kase corba, salata, su böregi yedim üç dilim kadar yaa..
Gündüz işlerim çoktu fazla yoruldum ve acıktım..olan oldu...
Haklısın canım..resmen gözüm döndü..telafi edicem sözz..Bu haftaki kaçamagin olsun bu canimm ossunafiyet olsun
yarin dengelersn sennnn
ama 1 dilim yisen yeteğdii
![]()
Kız bişey diyim mi ben hala anlamadim hesaplamayi ben 64.9 dum bu hafta 900 kg gitmiş 64.olmusumN Nesekarabulut @neolacakbukilo @Didolipp kizlar sizde adaylar listesinde etikledim sizi sizde orda eski kilonuzun karşısina bugunku kilonuzu yazin ve yuzdesini hesaplayinn..soyle yuzde hesaplamamiz diyelimki 60 kiloydunuz bu hafta 1.5 kilo verdiniz 58.5oldunuz;
60-58.5=1.5
1.5×100=150
150÷60(eski kilomuza boluyoruz)=2.5 bu cikan sonuc 3 hanelide olanilir ozaman soyle yapiyoruz diyelimki sonuc 2.46 cikti virhulden sonraki 3.rakam 5 veya 5in katlariysa virhulden sonraki 2.rakami bir usyune yuvarliyoruz yani sonucu 2.5 yapiyoruz...