Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yine kimse yok ben gidiyom bdv ye herkeşlere sizi şikayet etcem. ah dostlaaarr dicemmm bende bi takım var Allah düşmanıma vermesin dicem beni hep yalnız bırakıyolar dicem çamaşır bende bulaşık bende ütüsü bende yemek cay kahve bende ne gelir hal hatır sorarlar nede derdimi dinlerler dicem :63::63::63:

Yalannnnnn yalannnn:KK70::KK70:
Dimek bizi sikayett etcennnn:tokat:
Bulasik yikayan anan utu yapan caninn anannn bide bizi şikayet haa al sana :tokat:
Bu kadar tohat yiteyygg aklin basina gelmistirr...:KK19:

Ya kızlar siz beni iyice unutmuşsunuz bakıyom da, kimse beni umursamıyorr cevap vermiyorr :KK43: farkındayım çok giremiyorum ama ders calıstıgımdan.. zaten özleyen de yok.. neyse..

Kiz niye umursamiyakk bacim isten gucten yimektektenn iki kelam yazip kacimm firsat olmuyor merah etme benide sormuyor lar hihhh ;)))

ekmek hiç mi yok :oha::oha::oha::oha:

Evet ekmak yok canan Karatay da ama lahmacun var benn tasinma suresinde annem surekli lahmacun yapmıştı bide 6-7 saate bi yimistim buraya döndüğümde 74kg düşmüştum pufff :kızgın:biraktimm yedim aldimm devam etseydim parteyle ayni kiloda olcaktim:KK53: ciktimda ciktimm..:KK51:
Aslinda ben sindi karataya donmeye calisiyorum 3 ogun yapip bu kg lardan kurtulcam bana bu diyet iyi geliyy vucudunu alistiriyom

nasil nerdeyim :KK70: ne dusundunn suan kendimden suphelendim :KK70: suan evdeyimmm allasen ne dusundun :KK70:

okudumm bir nefeste:KK30::KK30:

Evde oldugunu bilimm iste dusundugum sey olmamis dimekki:KK70::KK70:
:KK58: kiz bi ihtimal daha yoksa tartildinmi guzel bi sonucmu gordin yarin bize supruzmu yapcann
Yosaaa bogaz pesindemisin dicem burda korkudan kimse kacamak yapmaz sen dahil dimiii:bicak::dua:
Benimi ösledinn yosa:p

Ya kızlar siz beni iyice unutmuşsunuz bakıyom da, kimse beni umursamıyorr cevap vermiyorr :KK43: farkındayım çok giremiyorum ama ders calıstıgımdan.. zaten özleyen de yok.. neyse..
niye öyle düşünüyosun kuzum. konulara dahil olmazsan ce diyip gelip gidersen yazdın yazmadın falan derken kızlarda göremeyebilir ben gördükce hepinize cvp vermeye calışıyorum bende ayrımcılık yok:tokat:

niye öyle düşünüyosun kuzum. konulara dahil olmazsan ce diyip gelip gidersen yazdın yazmadın falan derken kızlarda göremeyebilir ben gördükce hepinize cvp vermeye calışıyorum bende ayrımcılık yok:tokat:
Ben de elimden geldiğince girmeye çalışşıyorum ama yoğun olduğum için giremiyorum. Sadece görüyorum mesela biri gelmezse onu arıyoruz ya, kimse aramamış. Trip falan değil kız ne tribi :) Keyfine bak kzum
Kiz niye umursamiyakk bacim isten gucten yimektektenn iki kelam yazip kacimm firsat olmuyor merah etme benide sormuyor lar hihhh :KK66:))
Doğru haklısınız kuzum neyse artık napak

Evet ekmak yok canan Karatay da ama lahmacun var benn tasinma suresinde annem surekli lahmacun yapmıştı bide 6-7 saate bi yimistim buraya döndüğümde 74kg düşmüştum pufff :kızgın:biraktimm yedim aldimm devam etseydim parteyle ayni kiloda olcaktim:KK53: ciktimda ciktimm..:KK51:
Aslinda ben sindi karataya donmeye calisiyorum 3 ogun yapip bu kg lardan kurtulcam bana bu diyet iyi geliyy vucudunu alistiriyom
lahmacun yiyerek zayıflamak kulaga cok hoş geliyo :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz: cook canım sıkılıyo cokk işim var biriniz gelin bnm yerime işlerimi yapın noluuuyyy :ruh::ruh:
Ayyy kiyamamamamamama gelde sen islerimi yap yeni otrdmmm yoruldmm:deli::deli: yemeeek ev cocukkkkkk :deli: bitmiyt bitmiytttt
A101 leri gezdik esimle:KK70: makyaj organizeri gelecekdi :tokat:bitmis heryerde:tokat: zaaban köründe almaya gittiler zaar:tokat:
Koctas varsa orda olmasi lazim
Kiz niye umursamiyakk bacim isten gucten yimektektenn iki kelam yazip kacimm firsat olmuyor merah etme benide sormuyor lar hihhh :KK66:))
Kiz sen benim aklimdan cikiyisinnn:confused::confused::KK8::KK8:
Ayyhhh ihlamur ilac meyve kendime geldim şükür..
Cnmmm cooooook gecmis olsunnnnnnn
Evde oldugunu bilimm iste dusundugum sey olmamis dimekki:KK70::KK70:
:KK58: kiz bi ihtimal daha yoksa tartildinmi guzel bi sonucmu gordin yarin bize supruzmu yapcann
Yosaaa bogaz pesindemisin dicem burda korkudan kimse kacamak yapmaz sen dahil dimiii:bicak::dua:
Benimi ösledinn yosa:p
ay ben hic tartilmiyorum tirtim cunkuuu popon duzelmediki ahh ahh sen benim kgmumu dusunuyosn sabah aksam :D :D

Ben de elimden geldiğince girmeye çalışşıyorum ama yoğun olduğum için giremiyorum. Sadece görüyorum mesela biri gelmezse onu arıyoruz ya, kimse aramamış. Trip falan değil kız ne tribi :) Keyfine bak kzum

Doğru haklısınız kuzum neyse artık napak

şimdi senin ders calıştıgını herkes bildiği için haliyle edan niye gelmiyo demiyo kimse biliyoruz ki ders calışıyosun ama hasta oldugun zamanı hatırla sormamış mıydık nerde napıyo nasıl oldu acaba diye:KK51:

Back
X