- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.901
Şu 101 cilginligi da acayip komik ya
bi ben gitmiyorum galiba aldigim hic bir marka yok
amaa kapida bekliolarmis duydum
sabahin korunde cilgin kadinlar hahahaah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnmde bitmiiiiiyyyy kıçım ağrıdı oturmaktan kalkamıyom yerimden iş bitsin deyiiAyyy kiyamamamamamama gelde sen islerimi yap yeni otrdmmm yoruldmmyemeeek ev cocukkkkkk
bitmiyt bitmiytttt
Koctas varsa orda olmasi lazim
Kiz sen benim aklimdan cikiyisinnn
Cnmmm cooooook gecmis olsunnnnnnn
ay ben hic tartilmiyorum tirtim cunkuuu popon duzelmediki ahh ahh sen benim kgmumu dusunuyosn sabah aksam![]()
![]()
Allah Allah bende gittim bugun tavik aliyim indirimde die dun izdiham yaşanmış orda calisan anlatiyordu birilerine bayagi sey indirimdeymisti bugun hic indirimde yoktu sansa bakk..
Şu 101 cilginligi da acayip komik yabi ben gitmiyorum galiba aldigim hic bir marka yok
Ayy ne skiciiibnmde bitmiiiiiyyyy kıçım ağrıdı oturmaktan kalkamıyom yerimden iş bitsin deyii![]()
Hahaahahahah cilginlarrr isteeeeben bi kere öle indirimden kesme tahtası aldım iş cıkısı nası kalmış bilmem
aynı günde bitiyomş millet bütün hafta bekliyo indiri güünü sonra kapılar açılınca hücuuummm![]()
Bende gitmimm bimde oylee cuma gunleri bazen gizel seyler geliyor ornegin cocuklar icin oyuncak falan o zaman guzel oluyor :)Şu 101 cilginligi da acayip komik yabi ben gitmiyorum galiba aldigim hic bir marka yok
Ayy ne skiciii![]()
![]()
bigün bende gitcem alalaalalaalala diyerek dalcam marketeHahaahahahah cilginlarrr isteeee![]()
Onada gitmiyorum da annem soyledi oyuncak geliyomus diye gorunce bana soyle dedimBende gitmimm bimde oylee cuma gunleri bazen gizel seyler geliyor ornegin cocuklar icin oyuncak falan o zaman guzel oluyor :)
Ne var ki kap kacak
bigün bende gitcem alalaalalaalala diyerek dalcam markete![]()
Ilaçtan ben de çok içtim mideyi fena yapıyo..bu sefer diyet çok iyi gidiyo canımAyy gecmis olsun canimmdikkat et kendine nasil gidiyor diyett zorlandinmi sarraf
Ben seker ilaci olmadan yapamimm ya nolcak benim durum bakim tedavi gorene kadar kullsniyimda bi umit bebek icin kullanıyorum...
Kiz aklimdan cikmiyosun dedim leylaaaaa nasil okuyosun yazdiklarimiDimek bini dusunmuyonben seni sormadsn düşünüyorum
aklimdan yanii
Kizz sindiyece siksaydim disimi senle rakip olurdukni guzel hemde ama mahleseff siskoyumm
Artık mezun olur giderizz napahh![]()
Ayy sinir oldum cok istiyodumkapılarında bekliyolarmış kadınlar açılsın diye ablam öle diyo![]()
BebiskomYa kızlar siz beni iyice unutmuşsunuz bakıyom da, kimse beni umursamıyorr cevap vermiyorrfarkındayım çok giremiyorum ama ders calıstıgımdan.. zaten özleyen de yok.. neyse..
İyilestin mi canimmm ohhhAyyhhh ihlamur ilac meyve kendime geldim şükür..
Ben de takı için alacaktım ama hastalıktan çıkamadımki bir yere..Ayy sinir oldum cok istiyodum![]()
Kiz aklimdan cikmiyosun dedim leylaaaaa nasil okuyosun yazdiklarimi![]()
Tmm tmm biliyorum beni taktin kafanaaaaaaseni seni
İyiyim canim şükür..spora gid3medim bugün ona üzüldüm biraz..cumartesi gidicem inşallah..İyilestin mi canimmm ohhh![]()