- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.921
Ayy bizim burda yok koctas heralde boyle seyler pek bulunmuyo a101 e gelmisken aliyim demistim ama gec çıktık kalmamisKoctas varsa orda olmasi lazim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bizim burda yok koctas heralde boyle seyler pek bulunmuyo a101 e gelmisken aliyim demistim ama gec çıktık kalmamisKoctas varsa orda olmasi lazim
Protein falan da var kiz karabugdayda cok faydali ve tok tutuyoyok kız kara bugday cok tok tutuyomş normalde ben bu saatlerde aclıktan ölüyodum şimdi gayet tokum![]()
kocişkomun aniden gelmesiyle hazırlıksız yakalanmam neyse ki alel acele sunum hazırlayabildimNe var ki kap kacakkiz bu kadnlar cilgin harbiden
alip alip internetten hergunnn dk basi yayinliyolar
hahah cay keyfi kek keyfiii
vsvsvsvs
Ayy sinir oldum cok istiyodum![]()
sen de bana anlatıyon kendin yemiyonProtein falan da var kiz karabugdayda cok faydali ve tok tutuyo![]()
Ben sana hecc trip yaparmiyim basganim benim o kaa arkadaslarla ilgileninn mucukk nucukk opimm habugünde herkes tripli![]()
Ben sana hecc trip yaparmiyim basganim benim o kaa arkadaslarla ilgileninn mucukk nucukk opimm ha
Valla o ara annem durmadan borek çörek derdindeydi bende yedim ama 6-7saatte bi kg da almamistim kiymetini bilemedim..sindi ogunlere donecem 5-6saate bi yiyecemlahmacun yiyerek zayıflamak kulaga cok hoş geliyo![]()
Bend3 gorumceme aldim binkacc kez ama aksamdan kalmisti ben oniuyruklara giremiyomOnada gitmiyorum da annem soyledi oyuncak geliyomus diye gorunce bana soyle dedim![]()
Ayyy bugun cokk duygusallastik normalde odunun biriyimHEPİNİZ BNM BEBEKLERİMSİNİZ
![]()
kocişkomun aniden gelmesiyle hazırlıksız yakalanmam neyse ki alel acele sunum hazırlayabildim![]()
Eve geldim yemegim yok ne yesem![]()
Dur simdi menumu yazcam gor neler yidimsen de bana anlatıyon kendin yemiyonyidin mi
![]()
Ben alintilamassan da anlarim mmeeeni dedigini
Ben yanlis okumusum babysii senlik durum yokhakkat leylayimm kiz gozluklerimi arkadaşta unuttum yazilari bi garip okummm yarin alimm gozlugumu
![]()
Orda oldugunu biliyodum nyse kismetinde yohimissAyy bizim burda yok koctas heralde boyle seyler pek bulunmuyo a101 e gelmisken aliyim demistim ama gec çıktık kalmamis![]()
Hahahahaha herrrrgunnnnnnn bikmiyolardakocişkomun aniden gelmesiyle hazırlıksız yakalanmam neyse ki alel acele sunum hazırlayabildim![]()
Bend3 gorumceme aldim binkacc kez ama aksamdan kalmisti ben oniuyruklara giremiyom
Cok kaliteli cok begendim cocuklarda oyle .
Ayy benimde bazen biseyler hosuma gidiyo ama hic bulamiyom millet sabah ezaninda aliyo heraldeŞu 101 cilginligi da acayip komik yabi ben gitmiyorum galiba aldigim hic bir marka yok
amaa kapida bekliolarmis duydum
sabahin korunde cilgin kadinlar hahahaah
Yemiyolar icmiyolar kapida bekliyolarAyy benimde bazen biseyler hosuma gidiyo ama hic bulamiyom millet sabah ezaninda aliyo heraldeahahajkalajabaagj