Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaynanam begenmiiiyyy bnm ceyizimii:63::63: ananemin ördüğü yelekleri koyma Çeyize dedi (yapta seninkileri koyayim diyemedim) hiçte bile koyarım hatıra onlar bana hepsini alcam dedim:deli:
Ayy ne ayip etmis yaa onlar hediye hatira bi kere hem kaynana senin ceyizine koymucam mirak itme diyeydin:D

Menum
Sabah 1 ceviz 5 mini kuru üzüm nescafe (spora enerji)
Kahvalti: 2 az yagda baharatli yumurta, 1 dilim tahilli ekmek ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 kaşik yulaf, 2 ceviz, az bisey uzum( hepsini karistirip yidim)
Ara: 2 kare bitter, nescafe(cok yürüyünce disarda acıktım spora enerji olsun didim)
Akşam: 5 kaşik haşlanmis karabugday, 5 köfte, biraz yagsiz marul, yogurt, aci biber

Spor
20 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1951047 Eki Görüntüle 1951048 Eki Görüntüle 1951049
Bu resimdekiler(karin hareketlerinden ballet twisti yapmadim)
50 thing master
Soguma hareketleri
Bunlarda 23 dk toplam 43 dk:halay:
Dunde spor yaptim onu da yazicam daha listeye:mapus: 32dk o da:mapus:
Ben size listeyi getireyim bekleyin beni
En azından 1 öğün yemisin kara buğday :D :D

Aynen kuzum simdi alsan pahaliya gelir:KK70: bek guzel oluyu fircalarla makyaj yapmak:süslü: ama cok pahali makyaj fircalari ben alamiyodum aliexpresden 32liraya geldi 24 lü firca yumusaciklağ:süslü:
Kocişim alcak bana evlenirken gerçi makyaj yapmiyom diye nişan bohçasına paso krem parfüm aldiydi ama bu sefer aldiririm :D

Bende oyle seyler olsa kizim aglar anne oynayim acik diye:KK70:
hahaha benimki bayaaa kirdi halletti sagolsun :D ah cnm kizimmmmmm :deli:

Niiii:110:
Ben daha akşam yemeği yiyemdim :işsiz: ne gizil menuuu
Ayyyyyyy sende yeersn eve gidince bebek
Abuuuu bnm de etmem lazım neyim eksik:eek::eek::eek:
Ettt etme diyen yooh:işsiz:
Çeyiz mi ilgi alanimdir :rolleyes::rolleyes: hani nerde:rolleyes::KK9:
:D :D
Tokatmi baaaaaaaaa :KK11:
Kaynanam begenmiiiyyy bnm ceyizimii:63::63: ananemin ördüğü yelekleri koyma Çeyize dedi (yapta seninkileri koyayim diyemedim) hiçte bile koyarım hatıra onlar bana hepsini alcam dedim:deli:
kizzz senin şu kaynanan ......:KK14:

yeni liste 18.44
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
() SekerPancarı71:35
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
(30)Kova01:30

MOR TAKİM
(60)
hedef52:60+20
(70)htc71 :20+50
(20)munter :20
(80)elaalemi:80
(60)sarraf:60

PEMBE TAKİM:65

MOR TAKİM:290
20 dk yürüdüm evime geldim şimdi yemek zamani:halay::halay:

munter munter nasilsin bugun susamin nasil ayyy ne yiyeceksiniz artik susam ne isterse onu galiba soyle bakemm
cani bisi cekmiiyii yaaa :( ceviz yedim sindii muz ile birlikte :kk77:
Aksamki pattis var belkim onu yerim canim bisi cekmiyii:kusmuk: :işsiz: karbim guruldiy:KK53:

Ben sabah standart kahvalti aksamda bir tabak firinda kiymali karnabahar yemegi yogurt yidim azda salata. Sistimm simcikin:KK51:
menuye bak kisacik ne guzel :D

munter munter beni ozelden taciz ediyiiii:skandal::skandal::skandal::skandal: imdaaaat:skandal::skandal::skandal:
aowwwww :skandal: bunu hic hesaba katmamistimmm :skandal: iftiraaaa:KK48:

Bende migroscuyumm :KK70: :KK70: indirim tencere tava bardak gordummu kacrmam :KK70: indirimli ne varsa aliyom manyak gibi :KK70:
evet onlar onceden gosteriyo takip et bari uyanik ol kacirma :d
kiz biz cok benziyok o migrosun indirimleri varyaaa :KK53: hele 60 a 9 veya 7 lira olnlarrr :D Kurutemislerr :olamaz:

Mende menumu yazimm
11:30 iki haslanmis yumurta kk peynir zeytin sekersiz cay 3-4marul yaprak

Ara küçük ve elma
16:00da karabugday bi yaprak marul bi bardak ayran
18:30 kalan karabugday yerim
2,5lt su tamamlani aksam ekstra sekersiz cay veya yesil cay icebilerem
Spor yapmadi ama markete gittim hizli hizli 20dk eve gelisi 30dk normal yurudum
Gyet guzel tatlimm :rapci: karbugdayi nasil yiyonuss yaa:kusmuk:

Kocişim alcak bana evlenirken gerçi makyaj yapmiyom diye nişan bohçasına paso krem parfüm aldiydi ama bu sefer aldiririm :KK70:
Benim en buyuk hazinem makyaj malzemelerim:D hepsini ya ablalarim aldi ya gorumcem esim makyaj malzemesine para vermekten nefret ediyi:ukala: bosuna para diyi:ukala: anca rimel eyeliner pudra bb krem alir gerisini almaz:tokat:ama balliyim ben herkesler aliyi mene:D:Dsenin ceyizindekileri de alacam:D

Benim en buyuk hazinem makyaj malzemelerim:KK70: hepsini ya ablalarim aldi ya gorumcem esim makyaj malzemesine para vermekten nefret ediyi:ukala: bosuna para diyi:ukala: anca rimel eyeliner pudra bb krem alir gerisini almaz:tokat:ama balliyim ben herkesler aliyi mene:KK70::KK70:senin ceyizindekileri de alacam:KK70:
Ben Çeyize parfüm le duş jeli doldurdum :KK8::KK53::KK53: makyaj sevmiiim:mapus:

Back
X