- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.021
Ayy ben hic bakmiyom haberlereHaberleri ozliyprum cok fenaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben hic bakmiyom haberlereHaberleri ozliyprum cok fenaa![]()
Bnm ki alamaz ben şimdi indirime girdi diye pahalilari uygun fiyata alabilcm onun parası yetmezAynen yaa ne gicik bisey gorende ben ondan ozendim de aldim sanar![]()
Sana da alayımAhahahahhah 6 senelik evliyim boyle bi parfumum olmadi ona yanarimahahahajkaahaggaja aayyy koptum yaaaaa
![]()
Ben ne ara aldi onu bile gormedim yeni evliyim her kvdemin evine gittigimde bi esyasi benimkisiylen ayni oliyiii şok oldumBnm ki alamaz ben şimdi indirime girdi diye pahalilari uygun fiyata alabilcm onun parası yetmez![]()
sen mi ondan gördün doğruyu söyle
![]()
Sana da alayımhem kızının istegini de yerine getirmis oluruz
![]()
![]()
![]()
Ben yetisemiyom ya![]()
nisanlima bile cevap veremiyom buraya girince
![]()
Seninkini ona gönder kendine yeni al sen çok begenmistin bunu ben yenisini alcam dersinBen ne ara aldi onu bile gormedim yeni evliyim her kvdemin evine gittigimde bi esyasi benimkisiylen ayni oliyiii şok oldumahahajhaahaj
acik parasi olsa koltuklari da degistirecedi
buz dolabini degistiremedi bence icine oturmustur
![]()
olmusuda bozuk olur alma diyom sana aplaa sozu dinle acikkkPardon bu olmamış olmuşunu rica edebilir miyim![]()
![]()
![]()
Ben izlemiyorum artık valla yettiii
P zamanda dunyadan haberim olmuyorAyy ben hic bakmiyom haberleresende bakma artik bence kuzum
![]()
Ben evime aldigim yeni seyleri sakliyom kvdem gelinceSeninkini ona gönder kendine yeni al sen çok begenmistin bunu ben yenisini alcam dersin![]()
![]()
Ahahah yeminle nisanlim duysa kendine guvenmiyon mu da böyle oyunlara giriyon der agajdbdjdjaggahahahahaahahajjaja al banaaa allll
![]()
Kvdelerimiz rahat vermiii
Ben yavaş değilim sen çok hızlısınsen bayaa yavassin ozaman
hahahah
İnsan üstü bisey olmak istimm napimm de sendeAhahah yeminle nisanlim duysa kendine guvenmiyon mu da böyle oyunlara giriyon der agajdbdjdjaggahahahaha![]()
Dünya da hiç iyi şeyler olmuyooo kötü şeyler duymaktanda biktimmolmusuda bozuk olur alma diyom sana aplaa sozu dinle acikkk
P zamanda dunyadan haberim olmuyor![]()
Sende bi haller var bacim kaş goz biseylerBen yavaş değilim sen çok hızlısın
bizi Savun bizi
![]()
Bnm de komşu kızına yapiyo bnm Çeyiz in aynısını anneme gösterme diyom her aldığınıBen evime aldigim yeni seyleri sakliyom kvdem gelincesevmim aynisini almasini
![]()
Ahhahaha hep kiskanclar bizi buluyirBnm de komşu kızına yapiyo bnm Çeyiz in aynısını anneme gösterme diyom her aldığını![]()
Ay töbe Estağfurullahİnsan üstü bisey olmak istimm napimm de sendebide boyle yap
o zaman bisey diyemez yeter o bakis ona
![]()
Sende bi haller var bacim kaş goz biseylerdüğün tarihini one mi alsanız
ahajahajkakahagagah