• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

temizllik cumartesiler gocam evde yokene yaparım hafta içi ne ugrascam :KK70::KK70: tembelim ben biraz :KK70::KK70::KK70::KK70:

ayy demeee :KK51: niye boşanıyomş kıızzzzz:KK51: dedikodu en sevdiğiim:KK53:

bence sen pek şaapma :KK70::KK70:

ne yicen bence corba bide koca bi kase yogurt koy sofraya diğer yemeklerden sonra yersin bunlarla doymazsan :KK51:
karısını aldatmak istiyormuş :D :D tipik erkek modeli

Dünkü menümü yazimm:kahve:
Sabah 1 tatli kasigi fıstık ezmesi 1 kupa nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 haslanmiş yumurta,yarim yumurta beyazi, biraz beyaz peynir, 1 cay kasigi labne, 2 siyah 2 yesil zeytin, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ogle: 3-4 kare yulaf krakerimden, 5 findik, 1 kuru kayisi
Akşam: avuc ici kadar tam bugday ekmegi yaptim icine avuc ici kadar köfte ve karamelize sogan koyup yidim:kk77:esimle kizima hamburger yaptim bende kendime uyarliyim dedim:KK51: 1 bardak da light kola ictim
Ara: 1 küçük avuc findik, 3 tane üzümlü cevizli yulaf kurabiyesi yaptimdi ondan yidim kahveyle:olamaz:acik cok oldu sankim:olamaz:
-500 grdim sabah ama beni hic mutlu etmedi 51 ken simd 54 deyim 2 gunde degisti hemde kilom :KK43: cok sinirim bozuluyo :KK51:
Kolaya Nescafe ye ara versen tatlım Türk kahvesi iç bı bakalım belki idaha iyi olur

teklifler geliyormuş adama adam bişi yapamıyormuş free takılmak istiyormuş öyle demiş karısına
ayyy haspam freee takılsın madem salıversin kadında ipini istediği yere gitsin :D:D:D ne biçim insanlar yaaa :tokat:
Kızlar 65.500 gördüm valla bu bitki çayı ise yaradı sanırım sabah kahvaltısını yaptıktan sonra tartildim

baakk işte duraksamamış kilon demke kiiii ama her zaman kullanma emi kuzum zorun oldugunda kullanHoppa

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:68
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
()Aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:68
MOR TAKIM:130

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

Back
X