- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.261
Yan calis ozaman bide gobekevet göbek simit var göğüs 90 azda basen var ama bacaklarımın altı çok ince

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yan calis ozaman bide gobekevet göbek simit var göğüs 90 azda basen var ama bacaklarımın altı çok ince
Evet vucud agirligida bacaklara yukleniyo bicimsiz kalin duruyo. Ben oyuzden korkuyormÇünkü bacak üstündeki yag gitmeden squat yapildiginda üst bacak kasi da alttan sistigi icin bacak kalin görünüyo ideal kiloya gelmeden agir squatlar yapilincaama squat olmazsa olmazimmmm
![]()
Ayip ittinnBen ovdüm yaa illa sende övvvv![]()
Ben gidiyorumAyip ittinnAninda överim
ayy basenimi yanliş ölçmüşüm biliyon mu
89 dan 84 e indi saniyodum nasil sok oldum ve havalara uçmuştum megerse yanlis ölçmüşüm gecen ölçtüm 87 cm çıktı
![]()
Biz senle dun dedikodu yapmadik dimi kendimi boslukta hissettimAyip ittinnAninda överim
ayy basenimi yanliş ölçmüşüm biliyon mu
89 dan 84 e indi saniyodum nasil sok oldum ve havalara uçmuştum megerse yanlis ölçmüşüm gecen ölçtüm 87 cm çıktı
![]()
Evvet canım
yeşil çay içmiyorum ama denicem belki sayenizde alışırım boğazım kaşınıyo içine elma koyarın tadı değişirinşallah bende 58yeşil çay falan da ıcelım gun ıcınde kayısı cayı vs
Ama ideal kilodaykenEvet vucud agirligida bacaklara yukleniyo bicimsiz kalin duruyo. Ben oyuzden korkuyormsimdilik
Dur daha msjlara bakmadim geliyom birasdanBiz senle dun dedikodu yapmadik dimi kendimi boslukta hissettim![]()
Bence ic odem atiyo hem faydali yesil cay.tarcinli falan var limonlu var degisik dene bendeki galiba dogus. Annemde vardi bitane tadi berbatti dogadan sanirim oyeşil çay içmiyorum ama denicem belki sayenizde alışırım boğazım kaşınıyo içine elma koyarın tadı değişir
Son liste bu midur***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30/71,50/-800/1,11%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5///.%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%
@keptinn Aylini çıkardım listeden ??
***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30/71.50/-800/%1,11)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( 56.7/56.7/0/%0)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8///%)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5/63.3/0.2/%0.06) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%
Yan calis ozaman bide gobek![]()
yaa evet bel bölgesi cok kötü duruyo ama bel ince bacaklar kalında güzel durmuyoDun kinada benim yaslarimda ya da biraz buyuk olanlara baktim hepsi gobekli bel cevresi kalin yuvarlak top gibi ama bacaklar ince fln.
Ben basenden sikayet ediyorum ama ust bolge kalinligi gorsel olarak daha rahatsiz edici sanki.![]()
ahaha popyu vurduklarını duydumdu da bacagı ilk defa duydumtabi bana da kopek iseme hareket yana dogru oda basene iyi geliyonapsam bacaklarimi duvarlarami vursam
![]()
![]()
pazartesi salı çarşamba dimiçok düşünme kuzum 54 de değil 53 lerde kapatırsın cumayı
ahahaahahahHee bi havami daha unuttumartik alistim bu sozlere ama iki kisi masallah kiz hic cocuklu kadin derlermi sana didiler
banaa didiler
banaa
sadece banaaaa
yesil gozlu bana
( burda koptum)
En guzel bana en harika bana banabnabnabanaban
SekerPancarii
Neyse bugunluk bana yeter bilirsiniz hic sevmem ovünmeyi hoslanmam![]()
Aynen ya dip boyasi fikri insani sıkıyor demi küllü sari yaptir altlari grimsi ossun acikDenemedimmmm blmem mi ya ben kendi sacim acik renk ya zaten aralara uclara sari cok yaksiiyo dogal duryo bence diplerimi bozmak istemiyorum
Yooo kilo verdigin icin bana bunlarla gelin dedim
Dur dur liste bitsinde isterim senden
oda olur ama benim bildigim en etkilisi dizlerin ve ellerin ustunde arka dogru tekme bize oyle yaptiryodu eskiden hoca.
Benimde kalin ust bacaklarim malesf
Son liste bu midur![]()
yeşil çay içmiyorum ama denicem belki sayenizde alışırım boğazım kaşınıyo içine elma koyarın tadı değişir
hii o hareket zor ama güzel yakıyor ... üst bölge kalınlığı da çok kötü oturunca pofidik oluyonKopek durusu sonra ayagini kaldirim isiyo ya agacahaa iste o
yanda dogru kaldircan bacagi cayir cayir yaniyo benim yapinca.
Evet bende inceler oldum hele dogum yapanlar mesela dun 5 6 kisiydik ust bolge olarak ben inceydim bayaama basenler foraaaa
senin ustn kalinmiydi
Ahahahahhahahhahatabi bana da kopek iseme hareket yana dogru oda basene iyi geliyonapsam bacaklarimi duvarlarami vursam
![]()
![]()
Biz senle dun dedikodu yapmadik dimi kendimi boslukta hissettim![]()
artık kimlerin dedikodusunu yapıyosanızDur daha msjlara bakmadim geliyom birasdaniki lafin belini kirak
![]()
ne etcen son listeyi senSon liste bu midur![]()
Harikasın canım :)) buradada hızla kilo vermeye devam edeceğine eminim:))iyiyim canım cok sukursenin hamilelik nasıl gidiyor bulantın filan varmi
hoş bulduk kuzumislerimi hallettim döndüm güzel gidiyor artim yok
accik eksim var minicik
ossun haftaya daha iyisini yapicam inşallah
ayy kız seni 70 kiloyla hiç bagdastiramiyorumgözümde sen ve 70 kilo yokkk yanyana gelmiyor hiç
![]()