Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee bi havami daha unuttum :KK70: artik alistim bu sozlere ama iki kisi masallah kiz hic cocuklu kadin derlermi sana didiler :süslü: banaa didiler:süslü: banaa:süslü: sadece banaaaa:süslü: yesil gozlu bana :süslü:( burda koptum)
En guzel bana en harika bana banabnabnabanaban
SekerPancarii SekerPancarii

Neyse bugunluk bana yeter bilirsiniz hic sevmem ovünmeyi hoslanmam:silah:
Ban ban ban ban diyosun ahahahahhahahahahhahahahah:D:D:D hakediyisin:KK8:

Ama ideal kilodayken:KK8: squatlaarcaaa:KK8: agirliklarla bile yapilsa kalinlasmiyo 3 boyutlu oluyo bacak cok guzel oliyi:KK8: bombeli bombeli:KK8:bacak kasi seveğim:KK8:
Kesinlikle bebegim bizede nasip olur insallah
Dur daha msjlara bakmadim geliyom birasdan:sus:iki lafin belini kirak:sus:
:sus::sus:
aslında hıc bısey calısmama gerek yok kılo verınce gıdıyo azıcık kalıyo :sus: suan bıraz gitti 56 57 de çok normal oluyo :KK14:
Ozaman tamam:sus::sus:
yaa evet bel bölgesi cok kötü duruyo ama bel ince bacaklar kalında güzel durmuyo :ruh::ruh:

ahaha popyu vurduklarını duydumdu da bacagı ilk defa duydum :KK70::KK70: hayal ettimde .dadadahdjshddh :KK70::KK70::KK70:

pazartesi salı çarşamba dimi:kahve::kahve: salı mevlüt var ama nasıl yapsam ki kuzu:KK51:

ahahaahahah :KK70::KK70::KK70:: koptum bu nasıl övmek :KK70::KK70: ama cidden iyi duruyosun yani bayaa :KK8::KK8:
Evet zaten bende sikayetciyim basenden ama ust kalin olunca gercekten elbise falan yuvarlak duruyo. Fazla kalinlar var siz alinmayin ozellkle doguranlar.

Tisikkur ederim efenim:KK16:
Aynen ya dip boyasi fikri insani sıkıyor demi küllü sari yaptir altlari grimsi ossun acik:rolleyes:yisil göslüm:rolleyes:
:rapci::rapci::rapci::rapci: bakalimmmmm tatilden once yaparim sacim belimde az kestirrm

Evet zaten bende sikayetciyim basenden ama ust kalin olunca gercekten elbise falan yuvarlak duruyo. Fazla kalinlar var siz alinmayin ozellkle doguranlar.

:rapci::rapci::rapci::rapci: bakalimmmmm tatilden once yaparim sacim belimde az kestirrm
hee bide bacaklar ince bel kısmı dümdüz de oluyo hiç kıvrımsız beli olanlar var :KK51:
bnde şanslıyım o bakımda kilolu oldugumda da bel kıvrımım hep vardı:sus:

hii o hareket zor ama güzel yakıyor ... üst bölge kalınlığı da çok kötü oturunca pofidik oluyon
Yuvarlayasim geliyo :D hahahahahaahahahahahahah
Ahahahahhahahhaha:KK70: oyle bi topik vardi kiz basenleri duvara durarak eritme diye:KK70::KK70: valla zayiflayinca kalmiyo basen biliyin bosver takma o yuzden gayet ideal vucudun senin:KK8:
Bende vurucam yetti :D hahahah
artık kimlerin dedikodusunu yapıyosanız:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

ne etcen son listeyi sen:KK51::KK51::KK51:
sizin kimin dedikosusu oluceek baska:KK47:

Ban ban ban ban diyosun ahahahahhahahahahhahahahah:KK70::KK70::KK70: hakediyisin:KK8:
Taktik maktik yok bambam bam :D
:olamaz::olamaz:

hee bide bacaklar ince bel kısmı dümdüz de oluyo hiç kıvrımsız beli olanlar var :KK51:
bnde şanslıyım o bakımda kilolu oldugumda da bel kıvrımım hep vardı:sus:
evettt hani korseler varya sekli benim bel seklim oyle hahahahaahhaahaj ay nedir bugun bende ki ozguven patlamasi gorende 55 sanicak :D

***14. TAKİM 517. ETAP***

nuffiun(72,30/71.50/0.8/%1,11)
zuzuzuzu1234 (66/65.3/0.7/%1.10)
elaalemi( 56.7/56.7/0/%0)sabit
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8/66.6/0.2/%0.30)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5/63.3/0.2/%0.06) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%

hayır canım bu
Ahahah :D savolasin gülkiz bi yanlışlık olmus:deli:

Kisaltma guzelim saclarini sakin accik aldiir:mapus:

Back
X