- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #218.021
ilk günkü heyecnı yaşadım şuanÇok şey değişecek ben sana diyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk günkü heyecnı yaşadım şuanÇok şey değişecek ben sana diyim![]()
mantar da protein ya mantarlı olsa yada tost yapsam kaşarlı olmamı ya .. domat salatalık ile beraberPeynirli omlet yiyebilirsin mesela
ben yumurta yerken güzel kilo vermiştim aslında 1 yumurta az peynir domates salatalık biber şeklinde gittim yaz gelince yiyemez oldum yumurta yarın bir deneyim bakalımYumurta ben de pek sevmem açıkçası
Yani her gün yiyince hele insana öğk geliyor
Ama arada birkaç gün yemeyip geri dönüyorum mecbur çünkü çok güzel tok tutuyor
Ve çok protein var
Mantar olur canim ama tostu ekmekle yapcan icin olmazmantar da protein ya mantarlı olsa yada tost yapsam kaşarlı olmamı ya .. domat salatalık ile beraber
ben yumurta yerken güzel kilo vermiştim aslında 1 yumurta az peynir domates salatalık biber şeklinde gittim yaz gelince yiyemez oldum yumurta yarın bir deneyim bakalımYumurta ben de pek sevmem açıkçası
Yani her gün yiyince hele insana öğk geliyor
Ama arada birkaç gün yemeyip geri dönüyorum mecbur çünkü çok güzel tok tutuyor
Ve çok protein var
aahahaahUff bek sıkıldım kizim dedesiyle gitti gorumcem arkadaşlarının yanina gitti ben bi basima kvdemle oturuyom gidiyim acik saçımı örüyüm makyaj neyim yapip egleniyim![]()
tam cinnetlik ortamHemde cifter cifter gidiyi msjlar![]()
sesli güldüm son yazdığında acı acızaten spor yapmaya da haln kalmaz bi anda kalori alımın duruncaaa sonra ben niye zayıflayamıyoommmm
uyunmaz valla kuzu açın üstüne 9 yorgan örtmüşler hesabı döner dururz D:
ay cok güzeldi vallaama daha wc ye gitmedim bi söz var hani;
tatlı tatlı yemenin acı acı... vardır diye![]()
Benim kizim yumurtayi cok sevmiyodu yapma sekilini degistir istersen az zeytinyağı koyup pulbiber karabiber kizdiriyorum üstüne yumurtayı kirip bozmadan beyazi iyce kizarana kadar pisiriyorum ustune yine pulbiber falan atiyorum simdi bayiliyo sabah olsa da çıtır yumurta yesem diyoben yumurta yerken güzel kilo vermiştim aslında 1 yumurta az peynir domates salatalık biber şeklinde gittim yaz gelince yiyemez oldum yumurta yarın bir deneyim bakalım
inşallah son gülen ben olurum kuzum uzun zamandır bu kadar acı yememiştmsesli güldüm son yazdığında acı acı![]()
![]()
![]()
3 yumurta bir kereMantar olur canim ama tostu ekmekle yapcan icin olmazbide kasar cok yagli olduğundan oda olmaz
yumurta sevmiyodun demi sen
ben yaparken sabahlari üç yumurta yiyodum o zaten baya tok tutuyodu
![]()
Benim kizim yumurtayi cok sevmiyodu yapma sekilini degistir istersen az zeytinyağı koyup pulbiber karabiber kizdiriyorum üstüne yumurtayı kirip bozmadan beyazi iyce kizarana kadar pisiriyorum ustune yine pulbiber falan atiyorum simdi bayiliyo sabah olsa da çıtır yumurta yesem diyoben yumurta yerken güzel kilo vermiştim aslında 1 yumurta az peynir domates salatalık biber şeklinde gittim yaz gelince yiyemez oldum yumurta yarın bir deneyim bakalım
bende öyle z.yağı ile yapıyorum baharatı serpip krep gibi diğeri tarafını çevirip pişiriyordum üstüne baharat öyle yiyorum bu sefer seninki gib yapayımBenim kizim yumurtayi cok sevmiyodu yapma sekilini degistir istersen az zeytinyağı koyup pulbiber karabiber kizdiriyorum üstüne yumurtayı kirip bozmadan beyazi iyce kizarana kadar pisiriyorum ustune yine pulbiber falan atiyorum simdi bayiliyo sabah olsa da çıtır yumurta yesem diyo![]()
ilk günkü heyecnı yaşadım şuan![]()
Yoh benimki facede geziyiaahahaahdedikodu yapın kız
bende cok sıkılıyom kv yle yaaa mıymıy oturuyo karsımda habire millete yaptıgı el işlerini gösteriyo övgü bekliyo
tam cinnetlik ortam![]()
Karismayinca top seklinde cok seviyom ben bide oyle dene belkim seversinbende öyle z.yağı ile yapıyorum baharatı serpip krep gibi diğeri tarafını çevirip pişiriyordum üstüne baharat öyle yiyorum bu sefer seninki gib yapayım
hızlı diyosun yani faceler falanYoh benimki facede geziyiahahahah ama el islerini gostermeyi de bek sever
![]()
ay onun çıkması da pis pis yakarinşallah son gülen ben olurum kuzum uzun zamandır bu kadar acı yememiştm:
Karismayinca top seklinde cok seviyom ben bide oyle dene belkim seversin![]()
evet gerçekten uzak kaldım hafta sonu görümce bendeydi ya yakalanmamak için girmedim nerdeyse o günler dağıttım kola da dondurmada pide de gitti eğer arada girip nbr falan deseydim bilem yemezdimSen bizden de çok uzak kaldın ondan da öyle kaçamaklar yapıyorsun
Buraya yazacak olsan yemeye çekinirsin
omlet şeklinde oluyor dimi o bende seviyorum öyle ama cıvık olmayacak katı pişicek yarın klimanın altında yiyim az daha konuşursak kalkıp kırıp yicim canım çektiKarismayinca top seklinde cok seviyom ben bide oyle dene belkim seversin![]()