Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yumurta ben de pek sevmem açıkçası
Yani her gün yiyince hele insana öğk geliyor
Ama arada birkaç gün yemeyip geri dönüyorum mecbur çünkü çok güzel tok tutuyor
Ve çok protein var
ben yumurta yerken güzel kilo vermiştim aslında 1 yumurta az peynir domates salatalık biber şeklinde gittim yaz gelince yiyemez oldum yumurta yarın bir deneyim bakalım

mantar da protein ya mantarlı olsa yada tost yapsam kaşarlı olmamı ya .. domat salatalık ile beraber
Mantar olur canim ama tostu ekmekle yapcan icin olmaz :KK53: bide kasar cok yagli olduğundan oda olmaz:KK53:yumurta sevmiyodun demi sen :KK53:ben yaparken sabahlari üç yumurta yiyodum o zaten baya tok tutuyodu:KK53:

Yumurta ben de pek sevmem açıkçası
Yani her gün yiyince hele insana öğk geliyor
Ama arada birkaç gün yemeyip geri dönüyorum mecbur çünkü çok güzel tok tutuyor
Ve çok protein var
ben yumurta yerken güzel kilo vermiştim aslında 1 yumurta az peynir domates salatalık biber şeklinde gittim yaz gelince yiyemez oldum yumurta yarın bir deneyim bakalım

Uff bek sıkıldım kizim dedesiyle gitti gorumcem arkadaşlarının yanina gitti ben bi basima kvdemle oturuyom gidiyim acik saçımı örüyüm makyaj neyim yapip egleniyim :ruh:
aahahaah :D:D dedikodu yapın kız :D:D
bende cok sıkılıyom kv yle yaaa mıymıy oturuyo karsımda habire millete yaptıgı el işlerini gösteriyo övgü bekliyo:olamaz:

Hemde cifter cifter gidiyi msjlar:KK70:
tam cinnetlik ortam :D:D

zaten spor yapmaya da haln kalmaz bi anda kalori alımın duruncaaa sonra ben niye zayıflayamıyoommmm :deli:

uyunmaz valla kuzu açın üstüne 9 yorgan örtmüşler hesabı döner dururz D:KK70::KK70::

ay cok güzeldi valla :KK70: ama daha wc ye gitmedim bi söz var hani;
tatlı tatlı yemenin acı acı... vardır diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
sesli güldüm son yazdığında acı acı :D :D :D

Benim kizim yumurtayi cok sevmiyodu yapma sekilini degistir istersen az zeytinyağı koyup pulbiber karabiber kizdiriyorum üstüne yumurtayı kirip bozmadan beyazi iyce kizarana kadar pisiriyorum ustune yine pulbiber falan atiyorum simdi bayiliyo sabah olsa da çıtır yumurta yesem diyo:halay:

Mantar olur canim ama tostu ekmekle yapcan icin olmaz :KK53: bide kasar cok yagli olduğundan oda olmaz:KK53:yumurta sevmiyodun demi sen :KK53:ben yaparken sabahlari üç yumurta yiyodum o zaten baya tok tutuyodu:KK53:
3 yumurta bir kere munter munter bana dediki çok az yiyorsun bari sabah 2 yumurta ye ögün mide ağrısından duramamıştım :D sen 3 diyon neyse yerim napim bol bahartalı ... peki domates salatalık sebze türü olarak ne yiciz

Benim kizim yumurtayi cok sevmiyodu yapma sekilini degistir istersen az zeytinyağı koyup pulbiber karabiber kizdiriyorum üstüne yumurtayı kirip bozmadan beyazi iyce kizarana kadar pisiriyorum ustune yine pulbiber falan atiyorum simdi bayiliyo sabah olsa da çıtır yumurta yesem diyo:halay:

bende öyle z.yağı ile yapıyorum baharatı serpip krep gibi diğeri tarafını çevirip pişiriyordum üstüne baharat öyle yiyorum bu sefer seninki gib yapayım

aahahaah :KK70::KK70: dedikodu yapın kız :KK70::KK70:
bende cok sıkılıyom kv yle yaaa mıymıy oturuyo karsımda habire millete yaptıgı el işlerini gösteriyo övgü bekliyo:olamaz:

tam cinnetlik ortam :KK70::KK70:
Yoh benimki facede geziyi:Dahahahah ama el islerini gostermeyi de bek sever:D

Sen bizden de çok uzak kaldın ondan da öyle kaçamaklar yapıyorsun
Buraya yazacak olsan yemeye çekinirsin
evet gerçekten uzak kaldım hafta sonu görümce bendeydi ya yakalanmamak için girmedim nerdeyse o günler dağıttım kola da dondurmada pide de gitti eğer arada girip nbr falan deseydim bilem yemezdim :kızgın::kızgın::KK17:

Back
X