Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kvdem de basak:KK53: ama hic huy olarak benzemiyonuz ya benim kvde cok fesat ve arkadan konusan tiplerden:olamaz:
Hahahahahahahahaahahhah dedijodu benim isim ayip ediyisin :D
Hahahahahaahah o kadinlarin kanunu ama fesatlik:KK12: kiz benim ayni gun dogdgm bi arkadasim vardi yillarca koynumda yilan beslemisim pis kiskancccc arkamdannn neler cevirms neler soylemissss sok olmustum tabi herseyi burca baglanmazki karakter bozuksa napcan

Hahahahahahahahaahahhah dedijodu benim isim ayip ediyisin :KK70:
Hahahahahaahah o kadinlarin kanunu ama fesatlik:KK12: kiz benim ayni gun dogdgm bi arkadasim vardi yillarca koynumda yilan beslemisim pis kiskancccc arkamdannn neler cevirms neler soylemissss sok olmustum tabi herseyi burca baglanmazki karakter bozuksa napcan
Ha iste kvde de ayni o arkadasin gibi:deli: gerçekten karakter baska bisey:mapus:

Bana da ben bakıcam merak ettim burada :KK70:

Ay evet çok duygusal falan ağlak oluyorlar
Dram dram
Yay tarafım gelemiyor böyle şeylere benim :KK70:
Ayy ben herseye aglamam ya aglayamam yani gercekten kırılmam lazim aglamam için :kahve: genelde neseliyimdir gamsiz baykuş da diyebilirsin ahahah:KK70:

Hee yengec kadini iyidir:KK53: Ama erkegi iyi degildir babamdan bilirimde:KK70:
Hahahahahaha kendini ovdun gene
Ahahahahhahahahhahah:KK70::KK70:
Guvenmee:sus:
kaptinn kaptinn kiz siz cok kaniyosunuz. Bir parlar hemen sonersiniz kandirmasi kolay:KK45:
Bana da ben bakıcam merak ettim burada :KK70:

Ay evet çok duygusal falan ağlak oluyorlar
Dram dram
Yay tarafım gelemiyor böyle şeylere benim :KK70:
Dur kiz bende bakcam :D kesin sevmedigim biseydir
Ha iste kvde de ayni o arkadasin gibi:deli: gerçekten karakter baska bisey:mapus:
bencedeeee ya bak aklima geldi:olamaz: sacini basini yolasim geldi:olamaz:

İyi gibi kız ama dizim acıyor bazen şeyden mi ki o
Üstüne ağırlık verdim alt kemiklere yüklenemediğim için
İlaçta son 3 günüm
Ayakta hafif şeyler yapabiliyorum artık
Ama squat falan ı ıh :KK70:
Dur daha bekle squata erken kiz acik yavastan basla tamamen hic agri hissetmediginde donersin squatlara kiz bende iyi saldim ağırlık çalışmayi pazartesi kesin başlıyorum kaslar büyüsün acik basıcam proteini yapicam sporumu:KK70:

Yoh ben ketil getirdim 2si bir arada gayfe de getirdim sen işini yap biz takılırık kösede:kahve:
ısrarcıyım diyosun :D:D

Anlaştık :duduk:

Ne ikizlermiş herkes tohat yedi değil mi :KK70:

Boğaylan da iyi geçiniyorum ben :halay:
Yengeci boşver ya su grubu burçlar zor bak yükselenimden biliyorum :KK70:
ne ikizlermiş hakket naptık size bu kadar naptık :D:D:D:KK34:

Yay çok patavatsızdır demiş miydim :KK70:

Neyse öğrenmiş oldun :KK70:
ahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D

kaptinn kaptinn kiz siz cok kaniyosunuz. Bir parlar hemen sonersiniz kandirmasi kolay:KK45:

Dur kiz bende bakcam :KK70: kesin sevmedigim biseydir

Ya hava ya ateş burcu çıkacak
Hatta yüksek ihtimal ateş burcu bence :KK76:

İkizler çıkıyormuşsun şimdi :D

Dur daha bekle squata erken kiz acik yavastan basla tamamen hic agri hissetmediginde donersin squatlara kiz bende iyi saldim ağırlık çalışmayi pazartesi kesin başlıyorum kaslar büyüsün acik basıcam proteini yapicam sporumu:KK70:

He yok öyle şeyler yapamam zaten bu yeni iyileşen, yaşlı veya obez olanlar için hafif tempolu şeyler var onlardan yapıyorum ama 200 kalori falan yakıyorum yine

he safım ben diyorum ya :DD:D:D sevdiklerime öle hemen kızıp geçerde sevmediklerime samimi olmadıklarıma asla :63: kızdıysam kırıldıysam bitmiştir daha da konsmam:işsiz:

amh 10 15 günde çıkıyor rahim filmi isterse regliden sonra 5 gün içinde çekilmek gerekli birde kist varsa ancak erir ilaçla tahlillerin çoğu regli iken yapılıyor öğren bunları işine yararcak bilgi

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
69 u gördün süpersin :KK9::KK9::KK9:

yazık kız enerjisi düğünden sonraya kalsın ihtiyacı olcak :KK70: :KK70:

aspirinler oluyor ya ondan sık birde balkon yıkadığımız fırçalar onlar ile fırçala 5 dk beklet durula çemeyi duşluğu ayrı bir sünder ile sürt tertemiz oluyor normal banyo yıkamaktan daha kolay bence

evet ama regliden sonra birden gidecek ondan biraz motive oluyor:confused:
O enerji onda her zaman vardir mirak itme :rolleyes: Bende sisim bu ara tursu yiyom hep :KK53:

Bide asla haksiz oldugunu kabil itmiyo insani kanser eder:KK14::KK70::KK70:Allah'tan cok samimiyetimiz yoh:KK70:

14. Takım Aday Listesi

KUBAR (68///%)
lilipit (84,9/83,4/1,5/%1,77)
suskunprenses (66/64/2/%3.03)
yildizlariyakalamak (70,6///%)
Blacksee55 (75/73,8/1,7/%2,25)

Ruveydavera Ruveydavera buraya diğer arkadaşlar gibi hesaplayıp yazabilir misin canım :KK5:

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Madde 1de verilen örnekteki üyeninki şu şekilde yazılmalı

Üyeadı (61/60,5/0,5/%0,82)

(Etap başı kilosu/Etap sonu kilosu/Aradaki fark/Yüzde)
Bir deneyeyim

Back
X