Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen tabi Hoppa güzel kıvırcık saçlı nişanlı kız az kaldı düğüne :-) diğer nişanlı güzelimiz @poncikbirgelincik ortalarda pek yok bu ara o napıyor acep :KK52:
saçlarım pek güzeldir evet :KK4:poncik yok ortalıklarda nişan fotolarına bakıyorudr :confused: bak bugün böyle yaptımdı işe gelirken ama ben bu kadar asortk olamadım tabisii:D:D
94c404f834d391f2c86a669f967dfed7.jpg

Herkese günaydın kızlar bugün 59.1 çıktım tartıda 200 gram kaldı ama düne göre -800 demek ki bir gariplik oldu dün sabah şiştim mi neyse artık :confused: keşke hergün 800 800 gitse :KK53:
keşke hergün 800 800 gitse valla süper olurdu 10 günde 8 kilo demek 1 ayda ideal kilo demek :D

saçlarım pek güzeldir evet :KK4:poncik yok ortalıklarda nişan fotolarına bakıyorudr :confused: bak bugün böyle yaptımdı işe gelirken ama ben bu kadar asortk olamadım tabisii:KK70::KK70:
94c404f834d391f2c86a669f967dfed7.jpg
Kız nerden buluyorsun bu kıvırcık asortikleri böyle :KK51: özellikle profilindeki kıza hastayım tam bir idol :KK48: fazla asortiklik Bizim buralarda gitmiyor Zati boşver olmayalım hiç biz bu kadar:super::super:

bu model sna çok yakışır kuzum ya bi an bu kız napmış dedim :KK70: sen sandımdı resimdekini
ahahah bende bizim buralarda böyle gezilmez bebeğiiim malesef :D anca tatildeykene :D:D

Kız nerden buluyorsun bu kıvırcık asortikleri böyle :KK51: özellikle profilindeki kıza hastayım tam bir idol :KK48: fazla asortiklik Bizim buralarda gitmiyor Zati boşver olmayalım hiç biz bu kadar:super::super:
pinterest kullanıyorum ben ordan buluyorum bütün gün zayıf ve kıvırcık kızlara bakıyorum:ruh::KK51::KK51:
profil kızıma bende hastayım keşke öyle olabilsek :D:D:D

ahahah bende bizim buralarda böyle gezilmez bebeğiiim malesef :KK70: anca tatildeykene :KK70::KK70:

pinterest kullanıyorum ben ordan buluyorum bütün gün zayıf ve kıvırcık kızlara bakıyorum:ruh::KK51::KK51:
profil kızıma bende hastayım keşke öyle olabilsek :KK70::KK70::KK70:
Sen belki bir gün olursun da bana imkansız bu Mısır püskülü saçlarla o kız anca hayal :KK48::KK48:

Yeter valla bir seneye 34 beden oluruz yapabilsek bu kadarcığı gerçi 36 pantalon olsun herhalde diyet enerjim baya bir düşer yeter bu bana derim :ruh:
bende 36 istiyiimmm 34e düşmek istemem bide bizim bacaklarda kalın fazla zorlamamak lazım :D

Sen belki bir gün olursun da bana imkansız bu Mısır püskülü saçlarla o kız anca hayal :KK48::KK48:
bence zayıflamak daha zor bizim için o yüzden sen kıvırcık olmaya yönel :D:D:D

bende 36 istiyiimmm 34e düşmek istemem bide bizim bacaklarda kalın fazla zorlamamak lazım :KK70:

bence zayıflamak daha zor bizim için o yüzden sen kıvırcık olmaya yönel :KK70::KK70::KK70:
Perma yaptıracağım gidip :rolleyes: aynen 34 pantolon alacağım diye uğraşırsam herhalde sonuçta bir belim kalmaz ortada kopar :confused:

Bir ay sonunda 24 kilo vererek yok olma yolunda ilk adımlarını artılar :confused: yeni hedefleri 4 lerdi 3 lere sonra bakacaklardı :ukala:

bir bebek kadar hafif olacaktık :D :D
ahahah bende bizim buralarda böyle gezilmez bebeğiiim malesef :KK70: anca tatildeykene :KK70::KK70:

profil kızıma bende hastayım keşke öyle olabilsek :KK70::KK70::KK70:
hadi ya bizim burdada sıradan sayarlar

4 ler diyince hep annelerin ben evlenirken 48 kiloydum sözü geliyor yine bir şekil de 3 ler yok tabi ki :confused::-)
ay evettt annem hep der ben evlenirken 48kiloydum 50ye cıkamıyodum hiç diye :D bende 48 olcam cocuklarıma anlatcm ben evlenirken 48 kiloydum diye:ukala::ukala:

Perma yaptıracağım gidip :rolleyes: aynen 34 pantolon alacağım diye uğraşırsam herhalde sonuçta bir belim kalmaz ortada kopar :confused:
perma bende düşünüyorum şaka gibi ama :D:D daha kıvırcık olmasını istiyorum ama böyle olmuyo az perma mı yaptırsam diyorum :D:D:D
bir bebek kadar hafif olacaktık :KK70: :KK70:

hadi ya bizim burdada sıradan sayarlar
sizin oralar deniz knarı ya kuzucuk hem batıya geldikce yobazlaşıyo bizim ülkemiz ben anlamadım :confused::confused:

ay evettt annem hep der ben evlenirken 48kiloydum 50ye cıkamıyodum hiç diye :KK70: bende 48 olcam cocuklarıma anlatcm ben evlenirken 48 kiloydum diye:ukala::ukala:

perma bende düşünüyorum şaka gibi ama :KK70::KK70: daha kıvırcık olmasını istiyorum ama böyle olmuyo az perma mı yaptırsam diyorum :KK70::KK70::KK70:

sizin oralar deniz knarı ya kuzucuk hem batıya geldikce yobazlaşıyo bizim ülkemiz ben anlamadım :confused::confused:
Eskiden 48 kilo olmayınca evlendirmiyorlarmış herhalde :KK45: herhalde aç yaşayarak 48 kilo olabilirim anca :KK70: çok istiyorsan dene Perma kuzum beğenmezsen bir daha yaptırmazsın :KK51:

Back
X